Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mrki, jesi siguran da bas Tuzlu zelite? Mislim s obzirom na vasu avanturu na Brcanskoj Malti kad ste prosli put pokusali zauzeti Tuzlu, bojim se da ne bute opet plakali. Brcanska Malta je izvrstan primjer kako cetnici prolaze kad se suprostave naoruzanom protivniku. Cetnici ne samo sto nisu izasla u gacama sa zavezanim potkosuljama na stapu izdignutim iznad glave, nego frajeri izveli bosanske tenkove, kamione, prage, da voze u Srbiju i na sve to jos htjeli zauzeti Tuzlu? Pa nije vam srpska SDA tamo vladala pa da imate dousnike u vlasti?
videcemo ima jedna filozofska teza koja kaze ono sto je jednom bilo, gotovo sigurno ce se ponoviti dok je teze da se desi ono sto se vec nije desilo posto si Bosnjak da ti pojednostavim ponovo cemo da vas karamo
@ Miki Nece te vi imati kad zauzimati Tuzlu vi ce te samo Usrati i tako usranih gaca kuci ako stignete stici biti ce te srecni da vas ne budu skupljali na uscu Save u Dunav. Jebi ga znas onaj Njutnov zakon akcije i reakcije . Samo je uvijek zajebanija reakcija. Kazu uvijek je bila.
@Harmbasa: Jbg onda cemo morati zauzeti Tuzlu da prosirimo to grlo tj da vam ga uvalimo u grlo!
Oni mi ne izgledaju nesto zabrinuto oni cekaju super finale i novu traktorijadu o kojoj se vec uveliko planira samo su zabrinuti bili kako ce GEnocidasi kroz Brcko previse je usko grlo a bice rampa kako ih sve pregledati i izvrsiti trijaz sto u Drinu sto preko Drine!
Saces da vidis kako se daju otkazi ovim nasim glavonjama sto su u drzavnom vrhu.Cek samo dok se sminker Lajcak vrati sa turneje.Bice ono ko i iz Nadrealista>predsjednice predsjednice sta si nam donio?? Svega,svegaaa.
(Visoki ) podsekretar za politička pitanja State Departmenta William Burns..... Opasna neka licnost ovaj William. Zar su svi ostali, koji se vise pitaju, bili zauzeti ...... imali vaznijeg posla...ili ? Eto koliko se Ameri \"brinu\" o Bosni.
@bosnjo: Ma ja mislim da si ti tek poceo svoju shaku da zadovoljavas i cisto sumnjam da si u stanju i nju zadovoljiti :) Ajde sad idi u pod tus da te mama okupa, brzo da se ne ljuti, jer ces dobiti i po guzi jos ;)
ne sikiraj se ti rale, obavijestio je burns lajcaka, a vama ce bradonje i slinavdzic jebati mamu (chetnicku) kad tad.
hahaha, ta je dobra \" je li ga informirao d anista nije radio osim pio s dodikom?\" hahaahaha, genijalano! odvratni slovak, nek ide u slovacku praviti red tamo u kojoj takodjer korupcija vlada i cigane samo sto ne ubijaju po cesti. uzas.
Jel ga obavjestio da sve vise izvire piramida u Visokom?! Samo jednog jutra kad osvane i to ne jedna vec 3,4,5,6 piramida... I da je dolazio princ da se divi tom cudu?! I da ga je domacinski docekao Slinavdzic?! I da ako je peder ne dolazi u Sarajevo, jer se odmah napale bradonje na njega! :)
Je li ga informirao da nista nije radio osim pio sa Dodikom?
Dođoše nova vremena Izgubi se negdje Avdija Zaboravili smo svi na njega Imamo dovoljno bagera Samo ponekad Pred prvi maj Zovne ga direktor osnovne Da uveliča proslave Priča anegdote i podvige Tog dana Avdija Pokupi plakete i ordenje U okičenom razredu Počasno mjesto zauzme Prije nego pred klince izađe Koju ljutu popije Kao pjesnik što ne vjeruje U vlastite stihove...