Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oživio i ovaj čim su milijarde u igri
Neka naprintaju
@N.T. ...skup skartiranih politicara, a danas kineskih lobista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahahahq vidi velikog politicara 😂😂😂..."ja sam slucajno u ovom avionu"
Đe si Zlatko proroku stari , samo pare pare pareeeeee j3ble vas pare
Zlaja kad objasni sve je bistra voda. Mnogo je zauzet, jer ga zove stara raja od Aljaske do Novog Zelanda da objašnjava inače bi bio češće na Klixu.
Idi u penziju živ bio.
Sidje sonma, daj nam disre koju milijardu eurica da se malo drzava oporavi ... malo ovim nasim 300 mil.eura .. paketic ..
Kako se pare poklepase. Malu raju na biroe. Sad cemo vas sve skenjati na izborima
10 najbogatijih ljudi na svijetu je toliko "tesko", tako da je to sitnica
Opste ludilo je ta vasa trka za novcem. Ovo je bila prilika da se poravnaju i oproste dugovi pa da se krene sa zdravim bazama. Kome to svijet duguje, samom sebi? Kod koga ce se zaduziti, kod samog sebe? Kod vanzemaljaca?
Ovaj je nevjerovatan. Pojavi se svako pola godine, godinu i odmah dobije 20 minuta u glavnom dnevniku. Da ga nismo konzumirali kao premijera, sad bi glasali za njega, kako je pametan i slatkorječiv.
Ljevičarski kondom
oooo pa djes ti??
Obezbjedit ce to stranka
Zlaja je naj bolji i naj pošteniji političar, uz rahmetli Tihića Harisa i mnoge druge prije ovih današnjih. Dok su oni bili u politici bar se nešto radilo. Ovo danas ne liči ni našto.
Samo si nam jos ti falio
Ovaj predaje informatiku na ekonomiji i sve sto je uradio je preveo priručnike za word excell....a kakav je menadžer vidjeli smo u vise navrata. Hajvan ravan onima koji ga podržavaju nakon svega...pardon slučajni prolaznik