Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala je ovo zemlja, koliki je zlatko lagumdzija izdajnik. sta on ima pricati o jeremicu, on je podrzao njegovu kandidaturu na mjesto predsjedavajuceg generalne skupstine un-a. fuj, izdajnice!
Jeb*o li ti Jeremic ma*mu zlaja, ti si mu dao podrsku, ti si zlogumdzija izdajica BiH ti si srpski isprdak
Pazi se prilikom posjete. Vuk dlaku mijenja ali čud ne...
ma nema veze, Zlaja vec sada bivsi politicar i nakon slijedecih izbora i sa Harisom na smetljiste (h)istorije ...
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Razgovaraće o evropskim integracijama, a bijaSr odustala od Evrope, tj. ne ide u Evropu svojevoljno. :)))
ostani tamo...spasi nas...
došlo iz guzice u glavu.šta treba da se desi da shvatiš koliko je govno dodik?
Najveća korist Državi BiH bi bila da tamo i OSTANE!
Mrsh krme izdajnicko.JB ti BG zenu.
mozda i ti imas zenu (il ces je imari) pa se mozda i na njoj bude bg mjenjao?
On ce nekome nesto da prica,on zna tudju muku i nevolju.Podguzne mu muhe Hadzic i ostala bagra zive ko lordovi,isto kao i SDA bagra i ostali sto su se na silu uvukli u vlast.U Srbiji nema sanse da invalidu,borcu ili nekoj drugoj socijalnoj kategoriji nesto fali.A sta si ti marvo uradio osim sto si se sa Bakirom,tornjakom i ostalima nakro za pet zivota.Kusate vi itekako zlatnim kasikama dabogda vam u grlu zapelo,zarad ovog naroda sto se pati,sto niko do posla od vas stoko ne moze doci,sto ste se popisali na svoj narod radi svojih fotelja pa drzavu na dlanu predali Dodiku i Covicu,a borce nazivate agresorom dabogda vas stigle kletve ovog naroda,
Ti si pr'no u šišu
nemoj nas ti lagumdzija braniti zivota ti!ti si dovoljno rekao i dovoljno izdajnickih poteza napravio da te nista ne moze oprati!to ce pokazati predstojeci izbori!
" Druze kukanjac, ja radim onako kako su mi drugovi iz sanu rekli, lazem i obmanjujem javnost i radim na rusenju drzave BiH, sreca pa ima naivnih koji vjeruju u moje izjave i zaboravljaju da sam upravo ja vrsio pritisak da BiH glasa za druga Jeremica, jer to je u interesu Srbije i antibosanaca, znas druze kukanjac koliki sam pritisak izvrsio na Komsica koji je pod mojim reketom i prjetnjama morao pristati da glasa za druga Jeremica, koji danas radi odlican posao u UN protiv BiH i Bosnjaka, druze kukanjac ja cu idalje raditi kako mi drugovi iz sanu diktiraju......" vas vjerni pas, slucajni prolaznik, ministar Zlaja, a evo i drugi vas vjerni pas radoje fahro radoncic pridruzuje se pozdravima.
Jeremić je budala koji pravi živi cirkus od UN-a, a pozornicu koristi za svoje jeftine političke poene. Mislim da bi Lagumdžija mogao mentor da mu bude i pokaže kako se gospodski obnaša ta funkcija...
hahaha Lagumdzija da nekome bude mentor??oplako sam od smijeha! osim sto nije nikakav gospodin Lagumdzija je politicka proslost bih!!!
@ meteor Zlaja moze biti profesor svakom politicaru u BiH, a pogotovo SDA nacionalistima. O toj politickoj proslosti mozes samo sanjati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vuk Jeremic moze da prica sta hoce, svi znaju da sta se desilo, a Lagumdziji sretno sa ovim bas kao i on sto je VUKOVIMA!!!
Ovo je patriotizam istinski i zastitnistvo ! Konkretan primjer kako se stite vitalni nacionalni interesi, a ne smao prica SDA godinama kako su oni jeidni zastitnici Bosnjaka.... Ucite.