Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slučajni prolaznik pokušava "mlade lavove" uputiti na pravi put ! Šteta što su "mladi lavovi" telad iz BIA-e !!
Ovaj Lagumdzija je veći SDA igrač nego Komšić, pa sada otvoreno igra da rasturi SDP i ljevicu. Profesor rahmetli Nijaz Duraković već odavno je vidio o kakvom se mineru socijaldemokratije radi.
Šta je sada vječiti privjesku SDA? Neće tvoji legalni nasljednici više da budu privjesci. Kada ti odeš ( najbolje je da to sam, dostojanstveno učiniš), SDP će se relaksirati samo tako. Da, ne samo SDP, već ljevica uopšte. Predugo si trajao kume izetbegovića i SDA! Predugo si kočio ljevicu nerazumnim i neprincipijelnim povlađivanjem SDA, pa i HDZ-u!
Da se zahvalim kliksu na podrsci o "slobodi govora i licnog misljenja" Eto ,hvala vam sto ne dozvoljavate da pisem o medjunarodnim pravnim utemeljenjima kad je nacionalnost u pitanju. Da,banovanje komentara i minusi ce zasigurno promjenitimedjunarodne pravne cinjenice.
La-la-la nista jasno ne rece,eto i to je problem u BiH.
Zar je ovaj fosil još živ...
A jest piton ... udavi Zlaja bolan, kome trebaju tvoje ublehe. Idi probaj s budizmom kod kineza.
Počeo nas i Lagumdžija gurati u torove...
jos jedan od rijetkih pametnih politicara...za takve vise nema mjesta!!!
A dok si ti vodio politiku imala je snage?! Ma hajte molim vas... ☺
Da vas pitam,ako dobro razumem,na danu Islamskog prdagoskog fakulteta ( sto je samo po sebi cudno,jer pedagogija,fakultet i vera ne idu zajedno),govorio je ZL,koji je bio predsednik SDP,koji se zalaze za gradjansku Bosnu.Govorio je o politici.Jel ovo samo meni zbunjujuce?
Yebo te Salketan u gujicu!
lagum beze kako ti je bilo u prvom redu sa novalicem na ekonomskom forumu? jeste li se dodirivli nogicama ispod stolica? jel ti donio sda upaljac i kasiku za cipele?
ehehhehe ... hadzi Zlatko cumurovic ... a namazan je skroz.. ima ublehu svoju ali je propo ko zeton...
Naj blaze receno ne slazem se sa savjetnikom.Zasto pa dragi moji 28 godina mi zivimo istim zivotom glasamo za iste i dajemo godinama visoke plate nacionalistima koji jedino sto rade dobro je drze nas jako dobro pod kontrolom u 3 nacionalna tora..da pi promjenili mora li smo dobro zasiljiti olovke i drugacije glasati..s druge strane trebalo je politicke odgovornosti i hrabrosti da se kaze ne SDA,HDZ u i SNSD u i to se desilo...meni je to pozitivno kome nije nije normalan.
Molimo članove SDPa da stave na biro 5 godina Mašića, Čengića i Magazinovića da vidimo mogu li od svog rada i diploma bez SDPa kao gospodin Lagumdžija živit pa nek se vrate. Ako zarade pošteno i marku u privatnika stavit ih za doživotne predsjednike stranke.