Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko ima dojavu
Zae ovaj nije vise politicki krepo,zasto ga opet forsiraju....
valjda zbog toga sto je neciji komsija ....
Moze li mi netko objasniti "kako ovaj uspijeva" da naidje na sve "velike funkcije" ?
Nije mi baš po volji što još nije otvorena ''afera reket'' iako je jedan ''reketaš'' na domak presude ne za reket nego za iznudu i zloupotrebu ovlasti. A vidjećemo kad se objavi registar boraca kako je taj ''reketaš'' ( D.H.) ušao u registar branitelja i to za cijeli tok rata. Inaće je u periodu 1992 - 1996 pohađao gimnaziju a možete misliti kako je ta gimnazija funkcionisala na Dobrinji u ratnim uslovima.
Bošnjački političari bi trebalo svim snagama da rade na smirivanju šizofrenije u FBIH i mirenju realnosti i deklarativnog, a oni još raspiruju šizofreniju i utvrđuju paralelnu realnost. Srbija u EU ulazi 2025., a u ovom trenutku vodi pristupne pregovore u okviru dvocifrenog broja otvorenih poglavlja. Takozvana BIH nije još ni dobila status kandidata, ni započela pregovore, a pitanje je veliko i da li će do 2025. O kakvom je "jedinstvenom paketu" reč?
Da sam ja, kojom nesrećom, bošnjački političar, izašao bih pred kamere i rekao: "Ljudi, ne znam šta da radim i mnogo mi je teško što će Srbija ući u EU 20 godina pre nas, a do pre 10 godina se činilo da ćemo mi u EU ući pre Srbije bar 5 godina ranije. To je realnost i da vidimo šta ćemo da radimo."
Ovako su se bošnjačke poglavice zaigrale u glupim pričama - kao da glupa priča može da promeni realnost i umanji obaveznost činjenica.
od ovih lopova na vlasti samo su mi gori ovi sto su "bili" slamka spasa drzave ali kako i oni u kolo udjose sa ovima prvim isti se pokazase...
Jedini covjek sa znanjem gde mu se otvaraju vrata u znanim skupinama.Taj covjek ne prica bajke pred ljudima koji su visoko skolovani.Ekonomski forum nije pijaca ili sator gde mozes neukom covjeku svasta ispricati.Biti predavatelj pred tolikom bublikom, znaci da je cijenjen i pozeljan.Stoka malog zuba to nikada nece svatiti. Sta oni znaju sta je nauka, da ne govorim o viskokom znanju.Taj covjek predstavlja BiH kao jednu od znanih drzava.To je cast, da li mi znamo sta to znaci?
KLIXOVCI : Napravili ste veliki poslovni uspjeh u BiH-Cestitam na tome !! Ali upamtite za ovo sto konstantno forsirate ,najvece sramote za BiH-,idiote=(DODIK)i slicni, Lopove(Lagumdzija) i sl.,razbit ce vam se o glavu,onog trenutka kada u BiH,pobijede normalni ljudi Vi kao novinari i vas portal ne bi imali za Hljeba ni u HR,a ni u Srbiji !!!
Mrsimud iz 23% bejha, računajući i Fikretovo ise!!!
Lagumdžija bi morao da terapiju za svoj autizam preda stručnjacima, a ne da pokušava ovako sam da se izleči metodom baba Kurane iz Goražda. Srbija i Crna Gora su otvorile dvocifreni broj poglavlja i na sve strane se priča da ulaze 2025., a takozvana BIH nije još dobila ni status kandidata. Kakav jedinstveni paket? Srbija i Crna Gora će ući u EU minimalno 20 godina pre takozvane BIH - ukoliko takozvana BIH i uđe u EU ikada, uopšte.
pa sta aku su otvorile poglavlja??zatucane sredine i siromasnije od svih u evropi treba ranije u EU ?malo morgen!:))
Eto, vas dvojica ste pravi primeri zašto takozvana BIH nije država i nikada neće ući u EU - klasični bošnjački retardi. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Voli Lagumdžija riječ: paradigma :)
Da imamo pameti ko sto nemamo Zlatko bi nam bio šef države a ne piljari, sverceri, propalice i zlocinci.....
Da su Bosnjaci pametni njega bi izabrali za clana presjednistva, covjek je idealan za tu poziciju, da se hoce kandidovati kao nezavisni kandidat
Evo i jedno pitanje za one koji se izjasnjavaju kao Srbi i Hrvati u BiH- Sta ste po etnickoj a sta po nacionalnoj pripadnosti?
@korisnik1234 :)
. To podrazumijeva snažniju podršku jačanju državnosti Bosne i Hercegovine kao društva zajedničkih vrijednosti umjesto daljih etničkih podjela. E moj Zlaja a gdje si bio da tako pricas dok si imao funkciju?