Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto mi muka kada ga vidim bez da citam njegove gluposti. Koji je to kloc i prevarant. I na kraju : SDA decko
joj zlatko hajd nestani vise sa scene majke ti mile!
Zmiu ga loma, profesore...
u zatvor vise ovu dzuke.u sto je pokrala BOSNU
Mora da ti najteže pada to što će te historija zapamtiti kao rušitelja svega onog što si deklarativno propagirao, a cijelo vrijeme zapravo si bio tek obični SDA privjesak, žeton u "izgubljenoj igri". Da li je vrijedilo?
Uvjek si koalirao sa nacionalnim partijama i bilo bi ti bolje da se poklopiš ušima i da ti više glasa nečujemo.
Ovo je prvi put da Vlada KS nije marionetska. Da radi prvenstveno u interesu gradjana kantona. Vertikala vlasti od drzavne do kantonalne je mnozenje kantona sa nulom gdje nam ostaju samo troskovi njihove egzistencije.
Sa cim se on bavi i maze oci svijetu!?!! “A Sranja u Rwandi”
Meni je legendarna Sabina kad se u FT požali da je 200 hiljada glasača Naše stranke napustilo BiH! Kako kaže, sve visokokvalifikovani potencijalni glasači, vozači, građevinci i medicinske sestre i braća LOL
Rekao je čovjek istinu, posložio neoborive činjenice. To što Fortinim komunalcima se to ne sviđa je drugo.
Imao sam nesrecu da mi je ovaj profesor bio na jednom predmetu na ETFu. Doslovno ga nijednom nismo vidjeli i isli jednom na ekonomski fakultet da dobijemo potpise od njega i to je to. Tad ga isto nije bilo pa smo samo ostavili indexe i dosli po njih slijedeci dan. Poenta je da od tada ne mogu bas ozbiljno da shvatim osobu koja bez obzira na kompetencije moze imati takav odnos prema studentima i prema poslu za koji je na kraju krajeva bio i placen.
Nebitan clanak skroz.
Mojne ti vise polozio si
Tekst je sramotan čak i za naše podnevlje.. Ublehaši iz Naše Stranke su ubjedili autorku da su oni jedina "multietnična" stranka u BIH, stranka gdje niti jedna etnička skupina ne dominira, a glasove dobijaju samo i isključivo u KS, i to od Bošnjaka 😆 Komedija, više je NIP uradila za srbe i hrvate nego Naša Stranka..
NIP im je obnovio kapelu teroristima crne ruke, imenuju se direktori javnih ustanova, Hadžija Dino priča kako ga je sramota što nema više hrvata i srba na rukovodećim položajima iako ih ima monstruozno puno, pravi se Distrikt Sarajevo iz Owen-Stoltenbergovih planova, MZ je srbima i hrvatima sve dozvolila i dala, tako da ne znam o čemu ti..
SDA je počela uništavati Sarajevo, a NS će taj posao dovršiti.
SaHrajevo je sve samo ne multietnično i tolerantno
Uf jesu ga uvrijedili, pohvalno pisali o nekom drugom!!!...iskreno, ocekivala sam ovakvu reakciju Cerica, na ovog narcisa sam potpuno zaboravila...