Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mlati lovu putujući po svjetu a od svega toga narod ima samo mu.o od labuda. Vječiti SDA-ov ambasador, i dok je bio u SDP-u radio je za SDA. Muljator, demagog, lažljivac, zeleni ljevičar, interešdžija, paun, slučajni prolaznik, Bakirov džoker, sve u svemu ljuga od političara.
@oblutak123 Najodvratniji lik cija njuska me tjera na povracanje.
Vise je za Bosnu gospodin Sarovic uradio za 4 godine nego ovaj ublehas za 25. Toliko o laguzdžiji.
Ovo se zove lobiranje.
Gadi mi se ovaj slucajni prolaznik, nemojte više molim vas 🤢
...ma ja Lagumdzija ne valja al zato Niksic rastura na medjunarodnoj sceni socijaldemokrata...hahahahaaaaa
Dobro uštimani politički mrtvac pod Bakirovim plaštom!
Jeli se tuzbom protiv urednice Oslobodzenja na sudu odbranio da nejma milion stambenih kvadrata
E jado jedan, umjesto da voda suprugu sa sobom on je uvalio u Direkciju za EU integracije! Toliko o njegovom "svjetskom" dometu!
Slucajni prolaznik 😁😁
A zato njega nema da nam drzi predavanja na fakultetu, pa asistenti moraju... al hajd bitno da je plata redovna
Svaka čast uvaženom profesoru Lagumdžiji. 🇧🇦❤️🇧🇦
covjek nema uopce drzavnicku funkciju cak nije ni drzavni cinovnik a on putuje okolo i predstavlja drazvu . naravno opet, kao i uvijek sa tudjim parama ali za svoj interes .
Uvecaj sliku vidjeces fleku da joj botox ne iscuri :))) A kada joj sijedi BH dedo sargana isuce, sva ce puknut i ispuhat ko balon... A ako joj se sve zvjezdice sa Stejts i BH zastave ukazu, time ce se i saradnja ojacati.
Ovo je on nešto od naših para jer on sam nije sposoban nizašta
Zlaja genijalčina, gradi karijeru u 60.-im tako što pošalje selfi u Klix. Iraziti genijalac.
Tužno je čitati ove komentare zelenih, sda-ovih botova iz kojih isijava mržnja, zavist i primitivizam! Takva je, nažalost, Bosna i Hercegovina danas i takva će i ostati, po mjeri primitivno, nacionalističko-vjerskog, kleptomanskog stada koje predvodi kastrirani ovan, bez rogova sa olinjalim runom!
Malo manje vnogo od Sejde Komsica.