Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konkretna pomoć, konkretna grupa koja je ugrožena, konkretna oblast. Lijepo je kad se ne gubi vrijeme i prosipa demagogija.
Bakir naš ne gubi vrijeme, bio u TK i reko kako će do jeseni svi raseljeni imat dom. meni spokoj unio buhahahaha
To Zlaja, sredi nam GMO hrane, djeca ti se davila istom!
staces naredio mu dodik da hoda i trazi pomoc za sumsku.
Pojedini politicari su u Brazilu, gledaju utakmice nasih susjeda i na silu gledaju nasu reprezentaciju, drugi hlade jaja na Jadranskom moru, treci malo odmaraju od napornog pranja novca, a neki i rade na prikupljanju novca i donacija da svi oni koji su ostali bez kuce, bez iscega, dobiju topli dom do zime, da dobiju i stoku i usjeve sto su izgubili u ovim prirodnim katastrovama!
Kako bi ja volio da i clanovi Predsjednistva BIH se aktiviraju u skupljanju donacije a ne da samo sjede u tim foteljama.
Potrebna nam je sva moguca pomoc,treba je potraziti,ostali politicari bi se mogli ugledati na Lagumdziju,izgleda da je jedan od rijetkih koji to radi.
Gledaj šupkolizaca i komentara :D Hahahahaha, izbori se ne dobijaju na klixu pomoću komentara bolesnici.
Dobro je da su upoznati sa veličinom šteta u BiH i da će FAO-a osigurati sredstava za pomoć!
U svakom slucaju lijepa vijest,kao i saznanje da se bar neko u ovoj drzavi radi svoj posao kako treba,i da nas ne casti samo supljom pricom,sto imamo priliku da vidimo kod vecine politicara.
To, to samo skupljajte donacije kako bi se sto prije oporavili od ove nesrece koja nas je zadesila.
Konačno se neko odlčio posvetiti ovome!
Nadam se da ce i drugi političari slijediti primjer lagumdžije u prikupljanju pomoci za ugrozene...
Iskreno se nadam da cemo sto prije pomoci ovim ljudima da koliko toliko povrate ono sto su imali
Ocito da pregovori idu dobro...
pokvari mi dan kad mu sliku vidim :)