Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam u cemu je problem? Ocito je problem samo ovim SDA-ovcima
@HER POKLOPI SE KOGA TI ZOVES U POMOC PAPAK JEDAN DOSTA JE BILO 20 GODINA PAPAK
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Kod toliko skolovanog kadra iz financijskog kadra, bankovnog sektora salje se jedan srednjoskolski novinarcic. Jadna BOSNO profundaj se na sta si spala.Tamo trebaju ljudi sposobni da donesu novac u BIH i investicije. Kakav Scepo kakvi bakraci sve je i napravio na kriminalu koji prolazi samu u BIH i nigdje drugo.
jok, nego je trebao nekoga klempavog minderasa iz sda pa da jedemo zlatnim kasikama
Poharao je Našu Razvojnu Banku - sada j na redu Evropska Banka, onda ako bude sreće MMF.
Neka, bolje je da prijedlog za zamjenika bude neko iz reda foteljaša, onih koji su nas naočigled krali 20 godina, prodavali, srozavali, kako smo mi čudan narod
Kad prije udariste ovolike minuse kriticarima Lagumdzije i Radoncica:-)
Ma možemo mi pričati što želimo, ali činjenica je da je gdin Lagumdžija Zaltko jedan od najobrazovanijih ličnosti političkog života, njegovoj oštroumnosti rijetko ko može parirati, druga je stvar sasvim to što je on svejstan svega toga, pa u očima drugih izgleda kao nadobuta osoba
neznam što ste ovoliko protiv ovog prijedloga.SDA je bila u vlasti 20 godina i bili su na svim mogućim funkcijama i ništa dobro nisu uradili.nek malo i drugi pokušaju.
U normalnim drzavama normalan narod nikad ne bi glasao za stranku lopova kao sto je SDA. Sta je da nije mozda Lagumdzija trebao predloziti Nedzada Brankovica, Edhema Bicakcica, Hasana Cengica, Mirsada Veladzica Mustafu Mujezinovica Bakira Izetbegovica Tihica ili jos ovih lopina sto pokradose narod pod zastitom SDA i opet se prikazuju kao ugledni gradjani. Dok je bio na ovom mjestu bivsi ministar sigurnosti Ibrahimovic sve je bilo OK. Pa to nema nigdje. Treba voljeti i mrziti u ime A.l.l.a.h.a je SDA mrzim u ime A.l.l.a.h.a a svoju BiH volim u ime A.l.l.a.h.a.
mafija se uvlaci u sve pore drusta sad ce kelimendi bit nacelnik sigurnosti Bosne i Hercegovine
ala jedan drugom lizu paksu :) prije par godina bili su smrti neprijatelji i zaklinjali se zivotom da ce jedan drugog da unisti a danas....ili su slabi politicari ili su niske duse
E nek' je i Zlaja dos'o tobe. Tako i treba. Nece valjda mrskije kjafire predlagati da uzimaju pare u ruke. Zna se da mi muslimani mozemo uzeti pare od svakoga, pa i od kjafira, ali ne treba da dajemo njima pare u ruke da oni zaradjuju. E neka je i Zlaja konacno skontao kako se pos'o radi! Ja kao Bosnjak vise volim da me moj krade nego da zaradim na poslu od kojeg kjafir ima koristi. Nek' Dodiku crkne krava, makar mi djeca za mlijekom plakala. Nece mja djeca piti kjafirsko mlijeko!
Al su nas uzjahali,djiha-aaa
Ovo hoće Zlaja da šukne Evropi. Što da se mi sami patimo, nek i Evropa vidi kako je nama kad imamo Fahra za ministra. Al' što jest jest, Fahro zna s tuđim parama.
Kad god pomislim da ne moze biti gore, netko me uvjeri da ipak moze? Ne znam je li to Bog ispituje ljudsku izdrzljivost bas na nama?!