Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da nema uvjeta za to, pa proslo je vrijeme tihica, silajdzica i drugih koji su od dodika prihvatali sve sto je predlagao
a kako stvari stoje proslo je i vrijeme dodika jer ovakvim nebulozama samo sebe ukopava, ispravna odluka lagumdzije
dodika odavno niko ne uzima za ozbiljno jer je jedan obicni papak koji svojom sirovim izjavama pokusava da profitira pred izbore...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Dodik, vrati se u svoju šumu, imat ćeš šanse da postaneš i zaštićena vrsta kad konačno usvojimo Zakon o ugroženim vrstama i sličnim primjercima u divljini. Nije olovka za tebe.
hahahah, crni autohtoni medo. Ima logike.
hahahhaahha, dodo ce da iscezne ko i ptica dodo.. otrese ga zlatko ko slinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izasla mu glava iz Dodikovog supka, pa sada kao on smije nesto reci protiv Dodika. Pustio ga Dodik da se kurci malo do izbora.
Sta je Dodo, malo se igras?? Niko te vise ne shvata ozbiljno.. :)
Obzirom da je dokument proslijeđen troglavoj aždaji, saće Komšić potpomognut Suljagićem ić' Dodika marisat :P Izbori su izbori
Joj Zlatko sad ce te prozivati sto nisi poslusao Dodika... znaš da ne mozes ti valjat nikad haha :D
Maloumnicima podložnim manipulaciji sigurno ne, al sva sreće pa u BiH raste onaj popstotak mladih, obrzaovanih, nezatrovanih...
Zna se da je Duduk lud ,za Laguma sam mislio da je samo budalica ,kad on ispade budaletina ? Oni mislili da će netko ozbiljno raspravljat o problemima "uvrijeđene mlade " !!!
...LAGUMDŽIJA IMAMO MI SHRANJA I U FBIH ...NE MORAMO DALJE...ZNAŠ KADA RIJEŠIMO SITUACIJU TAKVIH NEPRILIKA OVDJE E ONDA ĆEMO SE BAVITI DRUGIMA A DO TADA MANJE ŠUPLJE I RAZVIJAJ EKONOMIJU ...NIJE PITA PA DA SE RAZVIJE ZA 30 MINUTA...
sHranja...??? ne ide H u sve bolan, nije vegeta pusti ti lagumdziju da radi svoj pos'o a ti ..pa.. svoj ti pos'o
Bas ne treba puno pameti za skuziti koliko stranackih placenika visi ko visibabe na portalima i rovovski se bore ta svoje sefove
A što je najtužnije najviše SDPih pulena. Na svakom njihovom članku su u top komentarima sa najglupljim mogućim komentarima. Klix i SDP su ozbiljno ušli u predizbornu kampanju. Ne samo što im plaćaju članke nego i reklame za autoceste i elektroprivredu. SDP je dotakao dno, ispod njih su samo rudari i prosvjetni radnici. Očekivao bih takvo ponašanje od Fahre, SDA, HDZa ili SNSDa, ali SDP je gori od njih u ovom aspektu. Doduše Fahro ima avaz pa preko njega ispira mozak već 20 godina. SDP je posto SDA zakrpa i ništa više od toga.
Mile veli Zlaji"Oš da prođem krozate".
joj face mu odvratne cifutske.
Dodik navikao da mu ovakve stvari prolaze, pa nastavio tim tempom ... ne prolazi njegova bahatost bas kod sviju ...
hahaha... Koji su samo igraci Dodik i Lagumdzija. Sve se dogovaraju pa i ovo. Dodik posalje dogovoreni zahtjev kako bi dobio politicke poene u RS, a Lagundzija kao odbije da bi pokupio poene u FBiH. Proteklih 8 godina su njih dvojica usko suradjivali u svoju licnu korist, sad malo zamazuju oci narodu dok ne prodju izbori, pa ce onda opet opaliti po starom cim prodju izbori.
Pa kad nije Carl Bilt proglasen ne treba proglasiti nikog!
Dodika zabolila istina...
Jeli smisljena nova teorija zasto Lagumdzija ne radi po Dodikovom nalogu? Mora da nesto opasno spremaju za jadnike koji 25 godina vode bitku protiv mrskih komunista kako bi se napokon realizovali ko napaceni narodi, sretni sto su najsiromasniji narod u Evropi... Al priznat i nadaleko poznat svakako.
SDA i Predsjednik Izetbegovic su jedini spas za BiH i Bosnjake. Od zavrsetka agresije BiH i Bosnjaci nisu bili ugrozeniji kao sad za vrjeme vladavine prosrpskih SDP-SBB. Zato dragi Bosnjaci, okupimo se oko patriota BiH, okupimo se oko SDA, ako zelimo da nam opstane BiH i mi u njoj spas nam je da budemo svi uz SDA, pokazimo ponovo snagu i jedinstvo. Ne dozvolimo prosrpskim SDP-SBB da nam uniste ono zasto su nasi najmiliji zivote dali, da nam ne predaju Srebrenicu,Sarajevo, BiH cetnicima.Za Bosnjake je jedini spas okupljanje oko SDA i podrska njihovim kadrovima.
Zar nije ta ista SDA prodala Srebrenicu, sto je ustvari javna tajna. I zasto isto to Sarajevo nije makar jednu fabriku cackalica napravila za povratnike u Srebrenici. Nisam politicki orijentisan, i cak stavise izbjegavam politicare i njihove podanike, politiku pratim cisto zato sto ako se ti ne zanimas njome, politika ce se zanimati tobom.
Zar nije ta ista SDA prodala Srebrenicu, sto je ustvari javna tajna. I zasto isto to Sarajevo nije makar jednu fabriku cackalica napravila za povratnike u Srebrenici. Nisam politicki orijentisan, i cak stavise izbjegavam politicare i njihove podanike, politiku pratim cisto zato sto ako se ti ne zanimas njome, politika ce se zanimati tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)