Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vec je preslo svaku mjeru \'\'drukanje\'\'BiH pravosudja ,u nameri da se pomaze zapadnosarajevska politika.Baliluk u BiH tuzilastvu, i uopste pravosudju je vec toliko ocigledan ,da je krajnje vrjeme da se tome stane ukraj.
\"Naglasio je kako izjava da Bošnjaci treba da kažu da li im je dovoljno Dodikovo izvinjenje zbog brutalnog napada na Sud BiH, ukazuje na pogrešan pristup u rješavanju bh. problema od nekih predstavnika međunarodne zajednice. -Neprihvatljivo je da se tako brutalan napad na temelje pravosuđa vidi samo kao znak narušenih međunacionalnih odnosa, a ne prije svega kao besprizorni napad na osnovne evropske i demokratske vrijednosti. Umjesto što drži lekcije liderima opozicije i medijima koji mu nisu po mjeri, visoki predstavnik bi treba da se posveti neradu državnih institucija i onima koji brutalno ruše političku i ekonomsku stabilnost zemlje, istakao je Lagumdžija.\" Potpisujem!
Lagumdzija je crveni bandit ali ga nikada ne bih uporedio sa srbima ili sa Lajcakom odnosno u ovom slucaju je u pravu!!!
ovakve smo mi zvali bubatorima u skoli. to su oni sto sve uce napamet a ne znaju ni o cemu pricaju. Narcis!
Eee,Sratko,Sratko, kakav si ti licemjer