Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...puk'o si ti odavno ;-))
Propao kao i SDP.
Kreten !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nakon 15 godina dosao na posao!!! ne mogu da vjerujem!!! poznajem ljude koji su zavrsili ovaj faks a da ga ni sreli nisu. od ove ustanove je uzeo toliko nezasluzenih i nezaradjenih plata kao i nepovratnih kredita da to ni u jednoj drzavi nije upamćeno. smrad
LAGUMDZIJA SEREM TI SE NA KRMECU GLOOVU KONJSKU
Nije istina da Zlatko Lagumdžija nije dobio povjerenje delegata Kongresa za Glavni odbor, nego nije niti bio kandidat. Ranije je povukao kandidaturu.
Doktore, onako neutralno...bio si i ostao DOKTOR za Bošnjačku i BH političku scenu, u svakoj drugoj zemlji bi se ponosili sa tobom i molili te da se angažuješ, samo u crnoj balkanskoj rupi zvanoj postdejtonska BEHA sve što je normalno, uspješno, pošteno i progresivno, nije, i obratno... Uživaj i libo te tuki, nek se valjaju u sda-hdz-sds blatu...
Jes to ti Zlatko ?
Luzeri svojim komentarima samo o sebi govore. Da su upola kao on bili bi nešto u životu, a ovako - psi laju a karavane prolaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bivši student ekonomije, nisam ga nikada gotivio kao političara, ali kao profesor je sasvim OK. Čovjek priča engleski tečno, nije gnjavio i srao sa prolaznošću kao drugi napaćenici i ne znam o čemu pričate, ali je bio redovan na predavanjima, barem na onoliko koliko sam ih ja dolazio.
More tebi pricat,kad ti ne znas nikako! A pravi englez bi samo buljio u njega i MOZDA se ponekad prikrstio
Isto. Bio je cisto ok profesor, pristupacan, normalan i nenapuhan. Nastranu sto ga ja ne gotivim kao politicara. Samo neka se drzi profesorskog posla.
matora ojebina
On je samo uletio u kadar jer je on "slucajni prolaznik" :)
Vidim veliki broj komentara "Slikaj se", "propao si" itd. Nije on dragi moji ni trunke propao. Covjek ostao gospodin i imati ce zapazenu ulogu u ovom drustvu kao univerzitetski profesor. Propali su oni koji dane i noci provode prateci sta je rekao Bakir, sta je rekao Fahrudin, Lagumdzija i drugi i onda pisu kojekakve komentare o njima "ovakvi su, onakvi su" - a izgleda da su svi manje vise isti.
odlicno si rekao. ne razumijem sto taj mentalitet se toliko cesto pojavlja u BiH, kad je neko uspjesna licnost mora se pljuvati, ne sa nekim argumentom nego nako vulgarno klosarski. trebaju pogledati u ogledalo i pitati se kakva sam ja mjera covjeka..
Necijenjeni-Gost ovakvi komentari, zloba i "mudrost" su otprilike pravi opis onoga sto mi zovemo "balija". Baliju je zaista tesko nadmasiti u ovim stvarima. Ne valja doslovno niko ko se na bilo koji nacin istakne necim pozitivnim. Nek ima sto pozitivnih stvari, balija ce naci da su mu klempave usi, da je sa sela, i sl. Lagumdzija je po meni pozitivna i uspjesna osoba s profesorske strane i to mu treba priznati.
slikaj se sad jaro
sad se covjek samo moze slikat!!!!!!!!!!!
covjek koji je unistio sdp na ovim prostorima
A mozda i ideju ljevice
I Lepi Zlaja prosvir'o.
Da se sad makar posveti studenticama, kad prije nije mogao od silnih funkcija.
...znači opet preko STUDENATA I FAKULTETA...REKLAMA I SAMOPROMOCIJA LIČNA!!!!!! ko sam ja ZLATKO TAJ I TAJ I MINI BIOGRAFIJA... fuj
Jeftin trik...lafo se povuko iz politike i vratio predavanjima nakon 100 godina...supcina...
Kako je prošle godine u Beču, dok je još bio ministar vanjskih poslova, ismijao onog srbijanskg krmka Dačića... :) Mnogi ga pljuju ali bogami puno bolje je bilo njega vidjeti na toj funkciji nego sad Crnatka isl. tipove.
...jel svrha mvp da ismijava njemu antipatične, ili ...?
Nije bilo ismijavanje te vrste već veoma inteligentan odgovor na neku njegovu priču o ratu isl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)