Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa vojska ne moze izaci na granicu da je stiti..O cemu mi pricamo o suverenitetu, koji je otet nasilno jos u Dejtonu.Prestanite lagati narod.
@naivan Kme Kme Kme, help dzenocajd
@Kokarda hrvatima je uvijek bila drina cilj.. nemoj se ti puno na hrvate oslanjat.. nego kad zaspu Baketove granate, bjezi u podrum 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako ih mislite spriječiti?
Bajdenom
bagerom !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lagumdžija imao si šansu da nešto uradiš potpuno si izgubio kredibilitet. Što znas probarti ljude oko sebe...jao užas...m jedino ai pogodio sa onim prof Kusljugicem...
0 maraka za Zenicu u toku pandemije. Koalicije sa HDZ-om koji su granatirali naš grad tokom rata,samo da se ne bi uveo porez na kladionice. Ja i? Za ratnog borca koji je ležao u zatvoru zbog kradje drva. Reapiratori u vrijednosti 10 miliona maraka. Zabrana igranja reprezentacije na Bilinom polju samo da bi u Sarajevu SDA dobio većinu glasova PAMETNOM DOSTA! Vi u moj grad niste dobrodošli!! Ima nešto sto se zove ponos moga grada ,moje države...
Je li se država pitala za postojećih 600 hidroelektrana? Koncesione ugovore potpisuju i naknade uzimaju Kantoni u FBIH a u RS-u entitet.
Halo penzija! Šta se ti javljaš?
Eto spriječite tu inicijativu? Istina entiteti nemaju te ovlasti, ali eto baš me zanima da li ćete blokirati taj projekat.
Isto kao i Peljeski most
Dok Srbi i Hrvati neshvate da im he domovina BiH a ne Srbija i Hrvatska i dok Bošnjaci neshvate da je Srbima i Hrvatima isto domovina BiH..svi će biti samo predmet pljački i podkusurivanja istih. Dok svi nebudemo imali samopoštovanja i poštovali druge dotle ćemo pisati o ratovima i svađati se. A životi će nam proći. Neće nama pomići niko osim sami sebi.
A koje ministarstvo na razini BiH je nadležno za kapitalne investicije iz domene energetike i rudarstva?
Ja neznam sta radi ovaj Komsic sto nesalje protestno pismo...on je expert za mostove i brane
Uzurpatori bili i ostali. Ako je spriječena eksploatacija šljunka iz Drine, spriječit će se i gradnja hidrocentrala.... Siromašni podrinjski srbi očekuju pomoć od pohlepbe majčice Srbije koja guta ogromne zalogaje. Dovoljno je malo provozati se po tzv. r. srpskoj i sve će se samo kazati. Pametnom dovoljno.
Gladnom mačku i teleća glava mala.
ja kada vidim kako se vi u komentarima svađate,ovi beru novac plata do plate,mjesečne sa toplim obrokom,tajne ljubavnice,razdvojeni život, a vu se i dalje svađajte dabogda i ono malo pameti svi vi upotrijebili i vidili svojim očima lažove,korumpirane političare,bankare,socijalne ustanove,policijske službenike na vrhu,doktore amin.
Srbuj makar leba neimo
Pošto se u domaće tužilštvo i sudove ne možemo pouzdati, potrebno je formirati pravni tim koji će pred američkim sudovima podnijeti tužbu i pokrenuti proces protiv Milorada Dodika za neovlašteno raspolaganje (otuđivanje) državne imovine tj. kršenje Dejtonskog Sporazuma, odnosno za kazneno djelo podrivanja ustavnog poretka BiH – veleizdaju.
@hodidjed66 I bas pred americkim sudovima 😂
Isto ste tako pricali i za Peljeski most, ev ga gotov zavrsen...
Baš me zanima kako ih je moguće spriječiti u realizaciji ovog projekta, ili bilo kojeg drugog.Koje su to pravne poluge BiH?