Djetinjstvo uz Emira Kusturicu
0
Lagumdžija na Gorici u Sarajevu skupljao lopte?
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hm @kako O, Dusanka, jadna ne bilaaaa. Kad komentarises nesto pod raznijem nickovima, nemoj ostavljati E-mail..... PROVALICE TE, AKO NISI VEC PROVALJENA...
mislim da je dovoljno ovako \"LAGUMDŽIJA JE JEDAN BANDIT, LOPOVČINA, KORUMPIRANI IDIOT\" isto kao i njegovi kolege u SDA i SBIH!
LAGUMDŽIJA JE JEDAN KOMUNISTIČKI BANDIT, LOPOVČINA, KORUMPIRANI IDIOT.
ee amka...nacita se ti svega i svacega..oci da ti ispadnu... nisi ti interesantna ovima... oni hoce...mesecina..mesecinnaaa..ojoj..ojoj
Lagumdzija je akademik (s 3-4 diplome) koji se profesionalno bavi politikom. Kusturica je reziser i ponekad scenarista i producent 18 filmova (od kojih malo ko moze nabrojati vise od 5) koji se amaterski bavi glumom, muzikom, politikom i nacionalizmom. Od 1992. naovamo on se profesionalno bavi prezentiranjem klinickog slucaja krize identiteta. Sto ga navodi da lupa izjave tipa one u kojoj skace sa svog oca Murata ateiste, na to kako je on porijeklom Srbin od prije 250 godina a ne Musliman jer je ipak duboko u dusi bio Srbin. Nema potrebe biti profesor psihologije da bi se uocilo kako je Emir pod konstantnim pritiskom tih stvari koje navodi i kako prekraja i kalemi nevezane pojmove kao sto su nacionalnost, religija, kultura i valjda i genetsko nasljedje (jer su Srbi bili Srbi iako su 250 godina kulturalno i vjerski bili nesto drugo) - samo kako bi na kraju jednacine nekako sebi opravdao to sto i on i otac mu nemaju \"prava\" srpska imena - pa i nisu pravi Srbi.
@ma, p.p.ak! sa-x ne cenzurise komentare, vec kad nesto iole uvrijedljivo mislt napisat moras ga preokrenut. Jel si na mene mislio kad si rekao zaludjena i zaglupljena? ajde dobio si savjet pa pisi sad...
Znate koliko vrijedi bosanac ? Kazu hercegovac vrijedi pola kile duhana a bosanac vrijedi koliko i dva hercegovca. E za toliko se moze kupiti cijelu BIH. C(S)eric, Dodik, Covic, Alija ... mislis da ih neko nije djoro za duhan ? moderatori su bosanci i hercegovci, a dovoljna je jedna skija, jedna kahva,kava,kafa i ode sve ono u sto su oni vjerovali i u sta su se kleli.
Dusanka, vidim da si pukla po svim savovima. Bas mi te zao nesto. A nekad si znala napisati poneku misao prilicno mudro i razborito al vidim da su ti ptice pamet popile. Bolje ti je bona da se uhvatis volana i odvezes se recimo do Helsingora prosetas malo njihovim dugim pjescanim plazama i malo izvjetris tu ludu glavu. Za sex vidim da odavno nemas vremena jer si danonocno ili ovdje ili na pincomu. Nek ti je zenska glavo dragi bog na pomoci i sveta trojica... tvoj poznanik
moderatore ove teme nabijeem ti sve zivo zensko na kurrcinu.
@lobirate-greska velika ako mislis da BiH lobira,pa fasista spiric je stavio svoju genocidnu lidiju u brissel tak da ona lobira al SAMO ZA KRVOLOCNU GENOCIDNU TVOREVINU!BiH4EVER!
Krivo vam, valjda, sto Jeremic nije nesposoban kao vas Alkalaj, pa opal paljbu po njemu! Sto ste navalili na covjeka, jos pola vas, pola nas. Pa, covjece, gledam onog Ljajica na tv veceras, ako nije jedan od najboljih politicara u Srbiji, svega mi! Ko vam kriv sto nemate takve. Imate Dodika. Ko god ista valja, vama ne valja. Nema Jeremic vremena da se bakce vama, ima svog posla. Srbi komotno mogu reci da imaju bolju opoziciju u BiH nego medju radikalima!!!
I vi lobirate i dizete dreku sto Srbija nema vise viza, elem, neko vas slusa, oni svoje pa svoje. Uostalom, imate i vi svoje predstavnike tamo, lobiraju i oni gdje god stignu, pa sta? Covjek je htio da se uslepa sa ovima prije i ima pravo da ne ceka na vas, jer vi cete poslije Turske, garant!!!
Ebo te, Pipo, Avaz je trecerazredna novina, i ti u svasta vjerujes, cuj Jeremic LOBIRAO!!! KO ONI SLUSAJU JEREMICA i njegovo lobiranje!!! Pun mi je k... vasih gluposti!!! Eto, on mocan toliko!!! Daj boze!!! Nego, neTko vas zaHebava, ocito! I treba, kad u svasta vjerujete! Smijesno!
Idi, zeno, pitaj krepalog aliju ko je koga, okani me se. Slabo nisanio, ebo te.
U izjavi za \"Dnevni Avaz\", Sara Ladford (Sarah Ludford), zastupnica u Parlamentu EU iz Velike Britanije, kazala je da Srbija nije trebala lobirati protiv izvještaja Evropskog parlamenta (EP) koji ima za cilj ubrzati priključenje BiH i Albanije odluci o ukidanju viza. Dodala je da nije bio cilj izvještaja Tanje Fajon da se uspori Srbija već da se jednostavno predvidi mogućnost da se odluka za BiH i Albaniju, kada ispune uvjete, može brže donijeti, te da se pokušalo taj proces nekako držati u jednom toku, iako se sada pokazalo da to pravno nije moguće i da će se za BiH i Albaniju morati pokrenuti nova procedura - zaključila je Ladford. U istoj izjavi, potvrdila je da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH, pokazavši e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). ---Zlatko OBAVEZNO o OVOME!BIH4EVER!