Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predaji na fax-u. Bacas drkicu da pametujes sa strancima. Imas sve u zivotu. Imao si priliku da nas spasis. Mojne pametovati kad nisi znao
Evropa nas je prodala 90-ih i opet bi ako im se ukaze prilika. Turci su nam "braća" k'o i Srbima Rusi, tako da brzo dodjemo do zaključka da se niko osim nas samih o nama neće starati...a mi sami sebe baš odstarasmo, nek nam je dragi Bog na pomoći
Ne postoje "braća" u politici...samo interes....prodala bi vas Turska kao i Rusija Srbe za litar vodke...u se i u svoje kljuse
Ursula von der Leyen nije dorasla ovoj funkciji koju obavlja. Na koji nacin je dosla nikako mi nije jasno samo znam da sa ovakvom politikom EU ide prema svom nestanku.
Nijaz Duraković i početak kraha: Izaberite kako ste i režirali - Lagumdžiju, i time ćete sahraniti SDP na ovim prostorima!
SIGURNO, SI GURNO.
SIGURNO, SI GURNO.
SIGURNO, SI GURNO.
Ubica socijaldemokratije u BiH se javlja opet.
Ništa nisi uradio za BiH,za SDP ,opljačkao si umjetnine i bogatstvo Adila Zulfikarpašića,stan itd ,goni
Moj Lagume, dobro je rekao reis Kavazovic, svi stranci koji su dolazili i nesto predlagali, mi smo prihvatali. Vrijeme je da se okrenemo sami sebi, na pametan nacin, i da vodimo racuna samo o sebi.
…. Ovaj je najveci lopov posle ratne RBiH, ego-centricni slucajni student u americi (oduzeo mjesto drugoj osobi), afera reket, opuhao Adil-Beg trezor, izvukao novce iz EP BiH i Autocesta BiH preko teletabisa Grab-ovice student-asistenta, itd…
Čekaj malo Lagumdzija, da te pitam nešto, zašto smatraš da smo ostavljeni? Imate li vi kakve opcije da se država organizira i da funkcionira? Eto ti ko neko ko nije bs aktivan, ali je itekako iskusan i dobar poznavalac mnogih tematika, ima li BIH kakvu opciju osim da se priključuje problematičnoj EU?
pa dje si ti zagondzija, hoce li nas EU primit ili ne, znal se sta?
MozdA I oni budu u prolazu samo
Da!
Dajte ljudi pa EU vidi resurse Ukrajine isto kao i Rusija, sve se radi o resursima. Realno sta mi vise možemo dati EU, što im treba vec uzimaju, da mi imamo više dobrih firmi - žito, plin, naftu... kako kažu imali bi sta I da ponudimo. Ovako stave nas po strani jer im ništa više ne treba od nas. Da im nesto zatreba sto mi imamo pa da im tek tako ne damo onda bi imali s čim prije pregovarati.
Ne.Oni su U Ukrajini učili ruski jezik,zato je ruska operacija.Koji si ti jezik učio,sjeti se.Sve će ti se samo kazati