Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo neka se objave imovinski kartoni lagumdzije i ive komsica ...
@Otrovano SDA spavaci koji moraju da ispune preuzete obaveze! Nisu mogli isporuciti SDP Bakiru i sada osnivaju qvazi ljevicu nebil oni bili opozica s kojom bi SDA upravljala ! bruka i sramota ...nigdje mladosti , nigdje pameti sve stari prekaljeni olos koji ovu drzavu izgriza decenijama i plus EPP ukras tj. krug 99
@Otrovano Takodjer da se istraži kako je i zašto je Prof dr. Komšić na Filozofski fakultet zapošljavao isključivo srpske i hrvatske kadrove. Prvi primjer je izvjesna Jelena a drugi, sin tužiteljice Tadić.
A gdje vam je Bakir šef?
@vxvx SDA spavaci koji moraju da ispune preuzete obaveze! Nisu mogli isporuciti SDP Bakiru i sada osnivaju qvazi ljevicu nebil oni bili opozica s kojom bi SDA upravljala ! bruka i sramota ...nigdje mladosti , nigdje pameti sve stari prekaljeni olos koji ovu drzavu izgriza decenijama
@_AQmega_____ hajmo SDA ovcice plandovanje dosta si blejo za danas!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onosto Lagum ima pod noktom, ovi svi zajedno da sastave mozgove, nisu mu do clanaka. Osim. ako se Lagum ne ostavi svojih narcisoidnih osobina i prihvati clanove sasvim ravnopravne sugovornike. Akose u tom smislu promjenio, podrzavam.
dajte Adilu Kulenoviću da najavi sjelo ... kratko će on ...
Pa LAGUMDŽIJA je prvo RASTJERAO sve one koje sada pokušava UJEDINITI !!! U politici postoje samo FINANCIJSKI INTERESI !!!
samo NAŠA STRANKA. OSTALI SU FALSH
Samo novi ljudi,ovi su nas svi vec navukli.
Taman, formirajte stranku pa da vidite gdje ste kad izadjete na pijacu. Ako bude preko 2%
Smrdi,smrdi, opasno smrdi, ne radi socijaldemokratije nego zbog ovih nazovi ''socijademokrata''.
Brdo-Brijuni na aparatima. Kaže ne prisustvuje, bolestan.
Prazne fraze. Kao uvijek.
ovoe ekipa koioj treba vijerovati da more uradit nešta bolje zasve nas!!!
JOŠ JEDAN "SOCIJALDEMOKRATSKI POTOP - SP" U REŽIJI ZLATKA LAGUMDŽIJE - ZLATOUSTOG...
STARE (DEVALVIRANE) PRDONJE - SP
Opaka ekipa👍👏
STRANKA DEMOKRATSKE...POKRETA
Ovi su socijaldemokrati tačno onoliko koliko je Šemsa Suljakovic rockn'roll