Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I PROSLI PUT SU PRICALI ISTO TO JE BILO TACNO PRIJE 13 MJESECI, NITI JE UVEDENA AVIO LINIJA, NITI SU UKINUTE VIZE, NITI JE RJESEN SEJDIC A BOGAMI NI FINCI,NITI JE IJEDNA FIMRA ULOZILA U KORUMPIRANU ZEMLJU. SAMO DA GUZICA VIDI PUTA
Po meni se ovo zove politicar koji se bori za sebe,ali i za svoje gradjane i zemlju...svaka ti cast zlatko samo tako nastavi..
Bravo Zlatko to nam treba, pa vizu za VB je najteže izganjati. Hvala tiiiiiiii :) Ti si političar sa svrhom ! :)
Jedino sto se u ovom trenutku moze jeste da se pohvali rad Ministra Lagumdjije koji je doista opravdao ovu poziciju..
Lagumdzija je jedini koji je uspio da poboljsa medjudrzavne odnose kao ministar vanjskih poslova... Svaka cast njemu koji je radio, a ne pricao da bi bio u medjijima... Samo naprijed Zlatko...
cinjenica je da je lagumdzija istrosen politicar i da mu je karijera na izmaku!!komsic mu je zadao zadnji udarac i time zapecatio karijeru!zali boze para sto trosi po bijelom svijetu a i kuci!
Ma boli njega racku, malo Indija sa ženom , malo Britanija, malo Amerika koji smješak za nas levate i to je to.
Gospodin Lagumdžija sa ovim stranim politicarima uvijek pravi dobre poslove!! Odlicno obavlja posao ministra vanjskih poslova...SVAKA CAST!!
Hajde kretencino Zlajina viri ti glava iz goozice Vozda.Koliko si gloop ne znas nista originalnije smisliti i napisati.Ti si slika i prilika Zlatkovog fana i stanja u njegovoj stranci.
jasta ! nakon sto je Zlaja zaveo red u Federaciji, uveo nas u EU i NATO, sada je za ocekivati i da postanemo cijenjeni turisti u UK ! salu na stranu, micite Zlajoglua iz politike, zavrsicemo svi u Hilafetu koji se upravo obnavlja !
Tebe treba ukinut Lagumdzija a ne vize! Da nije vas ne bi nam trebale ni vize a ne bi bilo ni krize! Mater vam vasu lopovsku! Kasiku dabogda proguto!
jel zlatnu kasiku ili moze i obicna ?