Odao počast Aliji Izetbegoviću
0
Lagumdžija i Arinc razgovaraju iza zatvorenih vrata
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmješniji su mi ovi sda-ovčići koji ruku na srce nemaju koga da pohvale iz stranke koja je unistila ovu državu i dovela nas ovdje gdje i jesmo, i koji su dobili po cenera da popljuju druge jer nemaju koga da pohvale iz te rušilačke sda strankice i kojima život prolazi samo da bi prošao, koji su revolucionari i domoljubi na internetu, koji lajkom mjenjaju svijet i situaciju u ovoj zemlji i unatoč tome da ih je do ovoga dovela ubojita politika sda stranke i zbog koje ova djeca nemaju budućnosti bitno im je biti zelen, a nije im bitno pokušati da poprave svoje bolje sutra, svoju budućnost,da se razumijemo ja samo opisujem stanje stvari i pritom se izrugujem svemu i svakome, ne obazirući se jesu li lijevi, desni, uvaženi, potlačeni. Pričam vam jednostavno i iskreno.
mozemo ga ne voljeti, meni nije posebno drag, ali slazem se da ima najvise znanja i obrazovanja, tu mu niko ne moze parirati
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Ministar Sredoje Novic je uveo hinjski entitetska drzavljanstva na licnim kartama, cirilicu na genocidnoj licnoj karti i NARAVNO da Novic VEC 3 godine INTENZIVNO i PLANSKI pokusava prepisati Bosansku - Bosnjacku historiju stecaka i Bogumila na srbe genocidase i genocidnu fasisticku srbiju barbara ! Novic VISI PO UNESCO-u i LOBIRA za genocidnu tvorevinu i genocidnu srbiju barbara, djeluje aktivno protiv drzave RBIH-e, PRIMAJUCI NJENE NAJVECE DRZAVNE PLATE i pokusava 3 godine prepisati Bosnjacku Historiju Bosnjaka - Bogumila i Bosnjackih STECAKA na genocidnu serbiju i genocidase srbe ! Novic postavljen PLANSKI i TAKTICKI u "TROCLANU KOMISIJU podjele DRZAVNE I VOJNE IMOVINE na ENTITETE" , sto je protiv ZAKONA po odluci Ustavnog Suda i Ustava RBIH-e, ZNACI da su 3 clana komisije NOVIC, HADZIC i COLAK o podjeli drzavne imovine NEZAKONITO -HINJSKI POSTAVLJENI, IZABRANI I NEPRIJATELJSKI ORJENTISANI prema DRZAVI RBIH-i ! AFERIM stranki za BIH-u, jedina stranka za RBIH- u
ne kaki sviju ti!eto lagumdzija je na vlasti koliko i sda cak ga je i rahmetli alija vodao kao slucajnog prolaznika i sta je uradio?donio blagostanje?sda je sr.anje a sdp je isto toliko sra.nje ako ne i vece samo sa drugim predznakom!sda je izrodila mnogo lopova a nista manje sdp i plus su napravili ogromne ustupke genocidasima na stetu drzave!bosanac ne moze biti u vlasti da ostane posten e sad je li to kriv sistem ili karakter to bi bolje psiholozi odgonetnuli!
e pioniri zlatkovi i scepini procitajte jos jednom text sta ono pise za predsjednika:::KRALJ MUDROSTI?doduse imate i vi nekoliko kandidata ali za kralja glupo.sti!
Uskoro će i ovi stranci skontati da starog kloca hodajućeg mrtvaca druga Zlaju Zmrdigumdžiju održavaju na vještačkom suportu, ali slabe šanse da opstane na duge staze tj. iza 2014-e.
ko ukine ovog deb.ila sto poslije svakog clanka prvih 5-6 komentara daje,hvalospjeve lagumdziji i ekipi ima od mene meso gdje kaze!i da mi nije odvratan lagumdzija postao bi zato sto mu ovakvi malo.umni.ci pisu komentare,zar nisu kao jaka stranka mogli naci nekoga normalnog manje providnog???
malo ti je 46, deder ti refresh i klikći još jedno sahat samom sebi, presmiješni nacisto
Da smo mi SDP-ovci i SBB-ovci sandžako-podrumaški kvislinški kriminogeno-fašistički pljam i ološ te č.e.t.n.i.č.k.i. pušikurci u eroji odbrane iz Beograda, Zagreba, Toronta i Londona
Ja u Sarajevu već 400 godina a TI si s Titom sAšo u blatnjavim kalošama s Vučje Luke, đilkošu
Umno ograničeni komunistički klošarčiću, potomče seoskih đilkoša šljeglih u civilizaciju '45., ti stvarno misliš da samo SDA mrzi kvislinge i licemjerne jugo.na.cis.tičke s.mrad.ine tj. vas če.tničke pušikurce iz S.tranke D.odikovih Pros.titutki? Presmiješan si :) Hajd sad brzo udari mi jedno 34 minusa dežurni kre.tenčiću ;)
Dok njegovi kvislinški kerovi na ulici pričaju jednu priču (jugoslovensku ksenofobnu šovinističku) on radi drugo. Koji su to podli licemjerni gmizavci te komunjare, fuj
covjek izvrsno obavlja svoj posao!
Građanin sa Romanije-Fataj se lopate,to ti bolje pristaje!
JEL OVO ONAJ ŠTO JE UVEO "ENTI.TETSKO DRŽA.VLJANSTVO" U LIČNE KARTE.. SAD ĆETE FINO IMATI ENTIT.ETSKO DRŽA.VLJANSTVO ZAHVALJUJUĆI IZDA.JNIKU LAG.UNDŽIJI...SAMO NAPRIJED...
SADA AN REDU DA IZDA.JNIK LAGUMDŽIJA PRODA ??????