Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav Zlatko, kakva njegova ljepota i gard, njegove titule i znanje 5 svjetskih jezika??? Ođe treba dovest Amira Zukića Zuku i Aku Sarajlića i njihovih 10 prevodilaca da prozbore koju 'Who is You' sa ovim 'papcima' i da naske povedu u Evropu (al' u izbjegličkim kolonama)
Baš ti je lijep ovaj tvoj Zlatko, vidi samo kako ih onim okicama zavodnički gleda :))))))))))))
Jeb'ga Sajlente, ako ne valja Zlaja, dajte Alju ili Tihića vaskrsnite pa da im pokaže 'Who is You' , hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divi im glava, a naš je "najglavniji" - Zlatko (dvostruki mozak) Lagumdžija...
Pitanje je moze li i dragi Bog ispraviti sto su sda i ostali nacionalfasiti ovoj zemlji napravili, a kamo li zlatko...
Znači za tebe je Bog pa Zlatko, zanimljivo... Postoje određene institucije koje se upravo bave tom problematikom, mogao bi otići da se uradi neka anamneza slučaja...
REKLI SMO EU-I I NATO-U A EVO REĆI ĆEMO TO I VAMA...MI SMO SA VAMA ZAVRŠILI,VI SADA SAMO GLEDAJTE DA IZ NAŠE ZEMLJE ODTE SAMI ILI ĆETE DA VAS MI ODAVDE ODVEDEMO...NAŠ PUT JE PUT BRATSTVA I JEDINSTVA ,PUT EUROAZIJSKE ZAJEDNICE BEZ OBZIRA ŠTO LAGUMDŽIJA GOVORI KAKAV "CRNI" EUROAZIJSKI SAVEZ I SL....MI NEMAMO DRUGE NEGO DA SE KONAČNO DOVRŠI AKTIVNOST RUSKE AMBASADE DA SE DEPEŠE ŠALJU BRATU PUTINU U RUSIJU SA NAGLASKOM DA JE RUSIJA UZ TURSKU A BAKE GOTIVI TURSKU,BAJA GOTIVI RUSIJU I MI SMO OKO TOGA ZAVRŠILI PRIČU...DAKLE BRATE PUTINE ILI TI DOLAZI NAMA ILI ĆEMO MI TEBI JER OVAJ ZAPAD NAMA SMETA U SVEMU I MI ĆEMO IM MAMU USKORO JEBHATI JER SE MOGU SAMO NADATI DA ĆEMO MI PLESATI KAKO ONI IGRAJU...JA ĆU SIJATI U SVOM DVORIŠTU I IMANJU ONO ŠTO MI ONI KAŽU...OĆE LI TO ONI DA IM SE JAVNO PSUJE RODITELJ...???EVO JA VAM JEBHEM SVE PO SPISKU I MARŠ IZ MOJE ZEMLJE JEBHAO VAM NATO MAMU ODMAH I SADA
Neko mora da objasni EU da smo mi zeljni i spremni za clanstvo EU-a ali ovi covici i dodiki nas blokiraju i rade sve protiv toga
Slika 4 : i slici je vise muka od price nasih politicara
Kad ce nam se ovaj Lagum skinuti sa grbače ???
kako li ce 2 papka to sve pokvariti
Ovaj me Hammon na drugoj slici drama podsjeća na gospodina Burns-a,iz Simsponovih.
Excellent
...čuj Zlatko upoznao švabu i britanca sa bilo čim. e moj zlaja znaju oni stanje u BiH 10X bolje nego ti:))) jesi li ih "dvaput" morao upoznavati sa situacijom:)))
Imam osjecaj da oni se nikad nista konkretno ne dogovore. Samo se uslikaju i razmjene misljenje kako je bilo u putu i gdje ce poslije. Mozda i preporucit gdje sta fino pojest.
Imam osjecaj da oni se nikad nista konkretno ne dogovore. Samo se uslikaju i razmjene misljenje kako je bilo u putu i gdje ce poslije. Mozda i preporucit gdje sta fino pojest.
Jedina sansa da se rjese problemi gradjana je ta,da se rjesimo lijene vlasti.Umanjiti plate svima koji ne rade u korist gradjana i redovno smanjivati postotak plate onima koji ne ispunjavaju svoje obaveze.
SDP mrsssssssssssss sa vlasti
joj zlaja da više hoćeš nestati sa scene.....