Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacionalisti nastavljaju da koce drzavu na evroatlanskom putu jer im ne odgovara uredjen sistem u kojem ne bi vise mogli da rade sta hoce
Upravo tako, njima odgovara bezvlasce i haos kako bi mogli nastaviti da se bogate i kako bi nastavili da od naroda prave budale i rade sta je njima volja, zato ovo ponasanje uopste ne iznenadjuje...
Njima ovakav haos odgovara jer mogu da nastave sa haosom i pljackom. Zbog ovakkvi kao HDZ,SNSD i SDA ne mozemo naprijed niti metra !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do kad će Čović da koči?? Hoće li ikad prestat s tim? Na ono krme iz Laktaša se naviklo al' ovaj majmun što federalni budžet grebe je već preš'o svaku mjeru!!
Neviđeno! Čovića briga, ima putovnice, može da šeta a šta je s nama??? Bezobrazluk nema granice, definitivno. I opet će ovce da glasaju.
Pa ova dvojica opstrioraju sve od kada su se pojavili na političkoj sceni, a i Bakir je isti kao i ova dvojica licemjera!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dokle ce vise da nas ove nacionalsticke stranke unistavaju?! konstantne opstrukcije i neka odgadanja, ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru izdrzljivog.
SNSD I HDZ ne zele da bih ide prema EU vec hoce da se BIH podijeli i da svaka ima svoju malu drzavicu. Ovo ce nanijeti samo stete za nas i jos nas vise unazaditi.
VELEMAJSTOR OPSTRUKCIJE DOBIO KONKURENCIJU PA SE BUNI .
Zlajo dobro jutro! Đe si šta si? Šta si čekao sve ove godine? Za tebe lično je kasno. Šta te briga za državu i tebi tvojima je važnija stranka! Ostaće BiH, na sreću bez vas sedam.
Zlaja sta si se stisno na toj slici, de podigni jos jedan prst!
Onda ih fino skupi pa se prekrsti i izgovori: u ime Oca i Sina i Svetog duha, amin!
haha,mozda i jest ,samo nije zabiljezeno okom kamere :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgadnija stvar na klixu su ovi SDPovi ofirni plaćenici na svakom članku o SDPu. Najorganizovanija grupa jadnika koja tjera na povraćanje.
Ja eto sdp i sda su konstruktivni!
Sta je tu cudno?? Pa ovo su oni koji oduvijek opstruistruiraju rad BiH i institucija
zanimljivo je da covic i dodik upravo koce napredak u bh. pravosudju jer ocito su svjesni da ako se uredi sudstvo da im se ne pise dobro i da bi mogli zavrsiti poput sanadera
kaze Baja Dodik Zlaji zlocku sit sam ja svoji lazi dosta mi je tvojih
COVIC SE DEFINITIVNO PRIDRUZIO DODIKU U RUSENJU BIH ILI PRECIZNIJE NAPISANO, ZAGREB SE DEFINITIVNO PRIDRUZIO PONOVO BEOGRADU U RUSENJU BIH. ONI KOJI MISLE DA IZA OVOG SAMOSTALNO STOJE DODIK I COVIC, SU NAJVECE BUDALE. CILJ I BEOGRADA I ZAGREBA JE SPRIJECITI CLANSTVO BIH U EU DA BI KASNIJE MOGLI KROZ EU FORMIRATI POLITIKU EU PREMA BIH I UCJENJIVATI BIH ZA CLANSTVO U EU. AKO HRVATSKA I SRBIJA BUDU CLANICE EU PRIJE BIH, ONE CE FORMIRATI POLITIKU EU PREMA BIH. A TO JE KAO DA STE TUDJMANU I MILOSEVICU DALI VETO U RUKE NA SVAKU ODLUKU, PA I NAJMANJU ODLUKU EU. ZAGREB I BEOGRAD OPET IGRAJU KOMPE!
e tu si se zahebo........imaju i zagreb i beograd važnijih poslova u svojoj avliji od ovih ............
Ništa me više ne može izenaditi, samo očekujem da SDA otkrije i svoj tal u ovome
Gops Lagumdzija ima pravo,jer nacionalisti su nas vec kostali mnogo,ovi konkretno zele da prave drzave u drzavi i da dijele nsu BIH u miru.
covic i dodik nastavljaju politiku kojom pokusavaju da sto vise umanje postojanje drzave BiH, ali im to nece uspjeti jer kada neki to nisu uradili agresijom nece ni oni u miru
Kad su u pitanju njih dvojica vise nas nista ne moze iznenaditi. Uz SDA bagru oni su najveci zagovaraci podjele nase drzave. Oni su svojim nacionalistickim pokvarenim gestama vec pokazali da umanjuju BiH kao drzavu !!