Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdjija i SDP su jedini u koje trenutno vjerujem da mogu promjeniti nesto u BIH,do sada smo vjeruvali SDA,ali nas je u ovih 20 godina nasamarila bas posteno.svaka cast Zlatku.
Ministre svakodnevno se vidi da radis,da dobro radis i sta drugo preostaje nego da ti damo podrsku i pozelimo sve najbolje u buducem radu.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
U ovoj zemlji za sirotinju nema mogucnosti
Pa kakve mogucnosti stranim investitorima nudi? Nudi veoma LOŠE mogućnosti poslovanja. Stranac sam koji već 2 godine razvija svoj posao u BiH. Stranac koji upošljava ljude i traži nove vrijednosti. pozitivne. Da li ste Vi svjesni koliko novca treba i koje su komplikacije da stranac radi u BiH 12 mjeseci? Nakon toga, opet koliko novca treba da nastavi da razvija posao? PA opet i uvijek tako... Jednostavno, nije isplativo. Sve sto firma zaradi, mora da potrosi na razne takse i birokratiju, Pa samo 1 dozvola za stranca kosta preko 1500KM, umjesto da je maximalno olakšana procedura ukoliko će neko da počne posao i početni kapital. PROCEDSURE SU PREKOMLIKOVANE i odbijate investitore da dođu ovde i da rade. Btw, ako će mi neko sad zamjeriti i reći "Zašto si dolazio, idi negdje tamo i otvaraj firme i radi"... e pa To upravo i radim :) MOther Croatia, here i come! Više Vam ne dam sve pare za TAXE federalne, drzavne kantonalne, općinske, mahalske... PEACE
Ovaj Lagumdzija je zapadni piun kao i Komsic.Radi na unistenju Bosne i Bosnjaka, ovaj sporazum to pokazuje.
+ zemlja za "partijski-provjerenog" čovjeka
ovaj obide sve destinacije sto dosad nije ,kostace nas ko grka kajgana.jel hanumu poveo?
hhahahhaah a ti to PONAJBOLJE ZNAŠ!
Lagumdzija srboljubac i potureni Bosnjak, je vec skoro godinu dana TAKTICKI PROUZROKOVAO SVE POLITICKE KRIZE za rusenje drzave BIH-e, njenih drzavnih institucija, dovesti Bosnjake do NEPOSOJECEG NARODA u svim drzavnim institucijama, nevladnim i medjunarodnim organizacijama ! Mjesto da lagumdzija ko MVP-a radi na PROMOCIJI drzave ON JE INTENZIVNO radio na NJENOM NESTANKU ko i na nestanku Bosnjaka ! Njegova uloga vec vise od 20 godina na rusenju suverene drzave RBIH-e je danas vise nego ikada PROVIDNA I JASNA ! UDARAS Lagumdzija po Bosnjacima, KAKO TE NIJE SRAMOTA, sramota 3 00 000 U.BIJENIH Bosnjackih civila i branioca, JADAN SI KO I DRZAVA BIH-a s TOBOM ! Dodati da je lagumdzija uveo entitetsko glasanje, i bio jedan od glavnih organizatora daytonskog sporazuma ! ISTINA JE JEDNA I JEDINA ! Ne vjerujem Tihicu A TEBI JOS MANJE ! Lagumdzija je POSTAVIO HINJSKI I TAKTICKI na sva mjesta NA koja su trebali biti Bosnjaci "EKSLUZIVNO i JEDINO" genocidase srbe !
Lagumdžija: BiH je zemlja koja nudi mnogobrojne mogućnosti, a naj vaznija mogucnost je SERIAT u tome smo prestigli i TURSKU i ARABIJU pa cak i muhameda.
eto hajd nisam ni ja niciji simpatizer al hajd ociju ti nabroji mi neke od tih pozitivnih stvari i pojasni kako nas je dostojanstveno predstavljao u svijetu ljubi te brat!
snimio zlaja da ce od sledecih izbora moci putovati samo o svom trosku pa navalio da sve obide!!!
Lagumdzija u misiji da rasproda sve sto je vrijedno u Bosni..telekom, elektroprivredu
snimio zlaja da ce od sledecih izbora moci putovati samo o svom trosku pa navalio da sve obide!!!
ostani tamo ma.jke ti,ionako obide zemaljsku kuglu a nikakve fajde od tebe,samo troskovi!
Velika prirodna bogastva ima ova zemlja, medutim prijasnje vlasti to nisu vidjele, ili nisu htijele da vide. Moram pohvaliti agarzman dr. Lagumdzije, potencijale treba iskoristiti posebno u oblasti Elektroprivrede i vodopotencijala.. Naaravno tu su i sume, svaka cast!!!