Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino mogu reći da je gospodin Lagumdžija osoba kojoj odlično pristaje ova pozicija i koji svoj posao obavlja svjetski, vjerovatno će biti i onih ljubomornih koji se nece svidjeti moj komentar i koji će jedva odočekati da pljuju jer nemaju koga da pohvale iz tih nacionalističkih stranaka, ja sam sasvim objektivna i smatram da je najbolji ministar vanjskih poslova do sada i ne vidim ni jednog političara koji bi bolje obnašao ovu funkciju.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Nemamo mi inžinjerskih firmi koje se mogu i znaju uhvatiti u koštac sa tako tehnološko zahtjevnim objektima u Kataru kao što su veliki spotrski objekti, hoteli, klinički centri,.... Imamo mi nešto još bistrih inženjera koji bi možda i sa nadljuskim naporima uspjeli premostiti ovaj tehnološki jaz, ali se onda vraćamo na same firme koje su loše organizovane, koje na menadžerskim pozicijama imaju nestručan politički kadar, firme bez ISO sertifikata bez licenciranih softvera za projektovanje itd.,itd. Uz to je Katar Američka interesna zona i tamo samo njihovi inženjeri rade. E jedino možemo poslati naše radnike građevinske da tamo irgete.
bosna i hercegovina je sandacka fahro kralju tjeraj ovo sve je nase
Kad vidim da je u privrednoj delegaciji Jasenko Selimović koji nije u stanju završiti fakultet za hajvan-doktora onda se nema šta dalje pričati. Ili Suvad Osmanagić koji je uništio TP Marketi i sad ko fol predstavlja namjensku proizvodnju- ja države i budućnosti u njoj
Kada normalan čovjek ( kada slučajno zalutaju na ovaj portal ) pročita ove negativne i neargumenirane komentare jedino pitanje koje sam sebi može postaviti je : Bože dragi šta ja radim sa ovim budalama, kretenima, šovinistima i stokom koja se više raduje lošim nego dobrim vijestima. Jedina loša stvar kod ovoga portala je što uopšte dozvoljava da 10 - 15 bolesnika, neobrazovanih mufljuza svojim kvazi komentarima tjera normalne ljude koji bi htjeli voditi normalnu argumentovanu raspravu i razmjenu mišljenja. Fuj!!
JEDEM KRMETINU, SMRDIN NA KANDILO JER IDEM U CRKVU, LICIN NA TURCINA, IMAM TURSKE GENE, TURSKA KRV MI TECE U VENAMA, MRZIM TURKE I SVE TURSKO, OSIM TURBO FOLK MUZIKE, TURSKE HRANE ITD, KAD OBAVIM NUZDU NIKAD SE NE PEREM NEGO SAMO razmeljam rukom po šuppku, JA SAM SRBIN
Jedem krmetinu Roditelji mi imaju neka turska imena Podrzavam ped..ere Mrzim dzamije Glasam za SDP Ja sam BOSANAC
Pa ja tako se vode pregovori, a ne iza zatvorenih vrata ko dosadasnji nam ministri vanjskih poslova...
Za sve neupucene Haris Silajdzic je prvi politicar koji je vodio nase privrednike u Katar, Emirate, Kuvajt... nazalost, nasi privrednici, osim par pojedinaca, nisu ozbiljno shvatili put (citaj turisticki se ponasali, bez prave pripreme, bez prezentacija...) tako da se i nije mogao neki posao napraviti. Tako da je Zlatko blijeda kopija Harisa.
VJERUJEM U ISUSA HRISTA, JEDEM KRMETINU, SMRDIN NA KANDILO JER IDEM U CRKVU, LICIN NA TURCINA, IMAM TURSKE GENE, TURSKA KRV MI TECE U VENAMA, MRZIM TURKE I SVE TURSKO, OSIM TURBO FOLK MUZIKE, TURSKE HRANE ITD, KAD OBAVIM NUZDU NIKAD SE NE PEREM NEGO SAMO OBRISEM PAPIROM, JA SAM SRBIN....
tako zlatko okreni se islamu
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
ne jedeš ti krmetinu, ti jesi krme
Ko od je blizak sa Dodikom ja cu ga pljuvat. Tako i ovoga.
Oni koji idu na istok zovu se prosjaci, a oni koji idu na zapad nazovimo ih radnici. Ovoj drzavi netreba vise Dzamija (postujem Dzamije) vec radnih mijesta. Treba zapadu radna snaga, zanatlije ko nikad.U Njemackoj za kratko vrijeme bit ce svako trece radno mjesto upraznjeno, gradzevina i medecina... Pojedini politicari su osakatili Bosnu tako da se sve svodi na prosevinu i sadaku.Nesto vezano za auto-industriju sto je na zapadu trazeno,seriski proizvodi.