Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj svakakvih komentatora ! Gdje vam ljudstvo ? Cak i da je to neko koga niste kao politicara favorizirali, ne treba nikom pozelit smrt.
Nema ljuudstva danas, rijetko. i po mrtvima se gazi i pljuje. žalosno.
i nebitno je za života djelo, respekt je odati počast.
Ovakve clanke sa ovom tematikom uopste ne treba komentarisati. Nek covjek pociva u miru.
upravo tako, al pojedincima ništa nije sveto.
da su pametni, zabranili bi komentarisanje vijesti povodom smrti, bilo čije. ovo je bolesno se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ojjj jeste naivni. Pa svi ovi političari pričaju dobro o mrtvoj osobi kako bi se pričalo dobro o njima kad umru. Tako funkcioniše cijeli taj krug licemjerja. Tako funkcioniše religija. Samo kurtoazija, ništa iskreno...
sramota sta pojedini pisu, jeste li culi za "o mrtvima sve najbolje".. covjek mrtav gotovo sad sta god da mislite pustite ga na miru
...JA MISLIM DA SADA NEĆE NIKO VIŠE MOĆI FAVORIZIRATI VITALNI NACIONALNI INTERES... -http://www.youtube.com/watch?v=ZjTL-3hszs0
Lagumdzija i ti mi ne izgledas nesto dobro.
Administracijo: MISLIM DA KOMENTARI MORAJU ODMAH BITI ISKLJUČENI !!!
Nikad i nikom ne zeljeti zlo, nikad nikom napraviti nesto sto ti ne bi volio da se tebi napravi i desi. Rahmet mu dusi, a porodici iskreno saucesce!
Obitelji preminulog gosp.Sulejmana Tihića, njegovim bliskim suradnicima i prijateljima kao i stranci kojom je preminuli ravnao, ovim putem želim izraziti svoju iskrenu sućut. BiH je izgubila jednog mirnog, razumnog i racionalnog političara velikog formata, kojeg je krasilo osobno poštenje, politički pragmatizam i iznad svega razumijevanje ljudskih potreba, posebice nevolja, kojim je ova napaćena zemlja bremenita.
Boze spasi me primitivnih i maloumnih osoba...
Blokirajte Komentare ba,vidite da stoka jedva ceka da svoje komplexe lijece sto pljuju sve zivo.Onako su iz mase skriveni jako hrabri.
Da ti odes nebi mnogo izgubili.
Onaj ko zeli zlo drugima je najveca prijetnja ljudima!
kud vi ne krepate sve dobri ljudi odose a slajm osta da se mi sa vama z....
Eto, vidite da su sdp i sda uvijek bile "zajedno", dvadeset godina su ko fol opozicija i vlast, uništiše državu i narod
O mrtvima sve najbolje ali ove suplje paraju previse usi, neukus i seljakluk. Veliki covjek!!!!politicar!!!!!i humanista!!!!! pa jel to oni o Tihicu?...........da li se sjecate one "I posle Tita Tito" .....Tihi imao si vlast, moc, pare i SDA kao polukriminalnu organizaciju......prosipao i ti suplju o nekom Alijinom putu (znamo koji 100 hiljada mrtvih, 1 milion raseljenih, ekonomija iz Otomanskog perioda itd..), sad si otisao, smrt je misterija zivota koji religija objasnjava na svoj nacin,,,, Samo Alija pametno uradi trasirajuci Bakiru dugorocni put ka vrhu SDA.....,Izetbegovici tu izgleda imaju 1/1 , gruntovno i katastarski. Sve u svemu neka ti je rahmet dusi a mir tvojoj porodici
POGLEDAJTE OVE DVIJE SLIKE /LAGUMDŽIJE I TIHIĆA) TIHIĆ ČOVJEK BIO I TEKAKO BOLESTAN I OPET BOLJE IZGLEDA OD OVOG DRUGOG KOME ČETERESNICA IZ OČIJU VIRI, VALJDA OD SABIRANJA!?