Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je bitno novac proslijediti i rasporediti na gradnju i bicemo kao Švica uskoro...
masonima se uvlači ... aj budale ! pa oni su ti ovo i napakirali, naravno da si im na listi prioriteta, recimo da šumsku sačuvaju i otcjepe im je sljedeći prioritet.
Pomoc nam je potrebna to stoji, a ministar se trudi da uradi sve sto moze kako bi se obezbjedila sredstva za saniranje stete, za to mu svaka cast, jer je jedan od rijetkih koji nisu zaboravili na poplave.
Eeee, ublehe od Zlaje! Pa pričaj sa nekim relevantnim. Stalno si sa nekakvim činovnicima 15 - 16 reda!
Ma treba sve ovakve nagovoriti da pomognu. Nije se lako strancima odvojiti od suskavog materijala, ali evo uspjeva se nekako. Mi smo osudjeni da nam treba pomoc e sada koliko smo sposobni da ih okrenemo da sirrom otvore ruke to ce se pokazati. Smatram da ministar ima slifa za to i dobro ih uvjerava do sada, ne samo UK, nego i druge zemlje su obecale da ce pomoci!
...TREBA LI IM RADNIKA....POZNATO JE DA NJIHOVI LJUDI NEĆE DA RADE PA ETO PRILIKE DA SE UPITA...
Nadam se da ce UK ucestvovati kao donator. Pomagali su od prvog dana poplava pa se nadam da ce i nastaviti pomagati. Pomoc nam je neophodna i to moramo shvatiti. UK daje veliku podrsku BiH u oblasti ljudskih prava, pomoci Srebrenici te mnogo drugih stvari!
Hahaha, ovo komičnije od onog kad kao ministar vanjskih poslova otvara komadiće autoputa po BiH.
Neko otvara kilometre autoputa, a neki ne rade nista i smiju se drugima koji ipak nessto rade...
Ma da, on je lično napravio te kilometre autoputa, usput se sam zadužio kod banke :) Mogao sam ih i ja otvoriti taman smo jednako zaslužni i jednako nam poslovi imaju veze sa autoputem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Visoko na listi prioriteta cemo i ostati. Valjda ne lazu stranci da smo visoko.