Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve mi veze imamo sa IDIL? Pošto smo jedna od rijetkih većinsko muslimanskih zemalja u Evropi, bolje bi bilo da se ne miješamo. Amerikanci vole da se miješaju u sve i duša im ratovat, pa evo im prilike.
Prvo pitaj Putina šta ćeš uraditi po tom pitanju da te ne bi mi Lagumdžija poslije tražili što si ovo rekao...da se ne bi bratu Putinu posle zamerili za nešto što nas ne dodiruje...znaš da smo zbog tebe popušili ugled u Siriji...ne moramo ići dalje
Da, a mi svi smo kolektivno izgubili pamcenje, pa smo zaboravili ko je podrzao i naoruzao gospodu Idilovce u borbi protiv Asada, koga je tada gosn Lagumdzija podrzavao i kakve smo sve hvalospjeve o tim hrabrim borcima citali u zapadnoj stampi i na ovom istom kliksu. Pravicemo se da nista nije bilo. Idemo ispocetka, kao da se nista nije dogodoilo.
Jbt Reufe, pocece cuskije da padaju sa neba. Slozismo se ti i ja oko necega. Da mi je neko pricao, ne bih vjerovao.
Pa bolan Zlatko zar svoj na svoga! IDIL su muslimani, nisu srbi, nemoj tako... :(
Po toj logici svi bi krsvani trebali podrzavati Mladica bez obzira sto je on zlocinac kao i ovi iz idila