Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guzman je napravio odlican potez za BiH. Sada EU i SAD znaju cije interese zastupaju RS politicari na teritoriji kojom suvereno vladaju Ameri i Evropljani i zahvaljujuci kojima RS i postoji. Prava veleizdaja. Samo naprijed Guzmanovicu, ostani jos tamo, daj Rusima sto vise mozes. Pozovi Dodu da i on da svoj doprinos. Neka uvede ruski kao drugi sluzbeni jezik ili tako nesto u njegovom stilu. Dodik i njegovi satrapi su nasi najjaci igraci u borbi za opstanak BiH i nestanak RS.
Bogami kad zavrnuše plin nije svima bilo isto. Nama u Tuzli ne treba plin, imamo mi termoelektranu i dovoljno uglja da nijednoj guzi u BiH ne bude dugo zima. Imamo i naftu samo se ne kopa. Najozbiljnije! Nego se Kuzmanoviću gore svidjelo, lijepa je Moskva što jest jest, a sve džaba. Garant nije platio ni put ni hotel ni gotivljenje iz svog džepa nego iz našeg i ništa konstruktivno neće on napraviti. A možda je usput posjetio i kakvu kliniku, nikad se ne zna. Bio nam je Kuzmi nešto hasta ovih dana, a bogami čuo sam imaju Rusi čudo od doktora, samo skupi brate dragi... Možda je Kuzmo utišao i na servis, pa ostao koji dan... ko zna???
(k)GUZMANOVIC = GLUPAN = KONJ= D.E.B.I.L.
Jao,pa sve TOP politicari su ga primili u posjetu ! Danas ce se sastati sa zamjenikom sekretara instituta za genetski inzinjering iz Sibirske pokrajine HURCUIZALEDJA,Popushow 1
@Srbin znamo mi dobro da je Bosna i Hercegovina bogata dal rudnicima,minama,vodom,prirodom,banjama,gasom i naftom.Problem Bosne je sto ima genocidna tvorevina pa je lopovi pokradose a i stopiraju svaki napredak Bosne i Hercegovine!Ovak nekoliko politicara koriste katastrofalnu situcaju drzave i pune bankarske konte i prave vile dje stignu.Cast pojedincima. Ukinut genocidnu tvorevinu i mirna Bosna i Hercegovina! BOSNA4EVER!
Vi Srbi ste stvarno za proucavanja Radjate se sa sindromom \"Kosovksa Bitka\" genetski puni mrznje zlobe i osvete Sto bi rekao nas narod NISTE NORMALNI
tishu-mishu srbine, da ne bi zavrsio u OLUJI 2, koju je klinton sprijecio. a ovaj krmak kuzman nek ostane tamo sa vlahadijom, nek smrde skupa.
@Pipo Znas koja je najjaca izvozna stavka BiH ? Nafta i derivati iz Broda i Modrice iz drage nam RS ! Da vam nije nas Srba i Hrvata da vam izvlacimo BiH iz .ovana, vi biste pocrkali! Zato ima da nas slusas i nas Srbe, a i Ruse ! Inace bice tebi NJET GAS, Na ZIMU ! Pa ce guza guze da se mrzne !
Samo ti nastavljaj posjetu, najbolje bi bilo i da ostaneš tamo! Dogovori sa braćom da vam daju kakav komadić zemlje u Sibiru, pa zovi i ostalu gamad iz Bosne i marš odavde!!
rusija se mijesala i nastavlja mijesat u politici i agresiji Bosne i Hercegovine! Gazprom je taj koji hoce fin to Bonia and Hercegovina for great serbia... Njet njet tovarisc! Bosna i Hercegovina jedna jedna nasa domovina! BOSNA4EVER!
Iz supljeg u prazno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!