Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ti idi na fafanje rujama jako ce ti pomoci, oni inace svima pomognu, fin je to narod dobro im ga pofafaj posebno tom Titi...
BiH R.I.P.
Trci Rajko u Rusiju trazi pomoc za srbiju hocel ti je rus sad dati il ce pocet da te mlati dosta si zla Bosni dao tvoja smrt ce biti malo oprati te od sveg greha ubicama sto ti preda normalne duse jadne pravde suda jesu gladne siris svoju guzu Bosnom i sa svojom dusom posnom mislic doci njoj sad kraja neces neces a ni maja kojoj si ti misli dao da bi Bosnom ti harao pljackao si kolk\'si htio al nisi je uzet smio ima Bosna svoga zmaja to je njena cista raja! Bosna i Hercegovina jedna i jedina! BOSNA4EVER!
sto su nam se RSovci prepali - cak do Moskve u KGB po misljenje idu....nemojte se plasiti, vasa domvina BiH vas ceka otvorenog srca, nebojte se toliko da morate od KGB prositi za pomoc. nece domovina na vas. a KGB ko zna...
RS, dobri ovi T-90. Jest da smo naturili ovo sijeno na njih, ali gdje ovi prodju tu trava ne raste. Ovaj put ce najeba ti svako ko krene na RS. Hocete srpsku zemlju? Dobicete ku rac.
ovaj @rs je stvarno tup, praziluk mu iz usiju viri! Da ti sto nije Dodik u rodu??? Upravu si sto se tice tog srotstva sa Rusijom, sve ste nesto manji i manji?
Rus da vam pomognefinancijski a ljudi nemaju ni za kifle
nek ostane kod crvenih
mi imamo sebe, i to nam je previse :D
Mi hvala bogu imamo braću Ruse da nam pomognu što politički što finansijski i pomažu. RS je danas jača nego ikad, finansijski i politički. A koga vi imate ? Osunećeni ku rac da se uhvatite za njega i igrate.
Ćuj Turci. Ovi nikako da se pomire da Turska krv teče njihovim venama. Ako hoćete da se oslobodite Turaka onda morate izvršiti kolektivno samoubistvo. :))
da,da ! E-mailom ce vam poslati tenkove i pomoc ! U septembru velika NATO vjezba u rs. Onako sasvim slucajno 50.000 vojnika...
HEHEHE MATO :) HELLLLPPP RUSIAAAAA KOSOVO IS SERBIAAAA RS IS SERBIA HELPPP HELLPPPP TURCI DOLAZE HELPPP
Heeeeelppppppppppp Rusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smrccccccccccc
IDETE VI PO K..U.RAC MAJ.KU LI VAM CETNICKU NATAKARIM ... ZUBIMA BI VAS KLALI OVAJ PUT