Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGANA OFLAUTAJ GA KOBILO ISKOMPLEXIRANA. KADA IMAS KNEZOVU STA RADIS OVDJE? USPUT DA TE PITAM DA TO NIJE ONAJ FRAJER STO SA NJIM PEREMO GUZICU, KNJAZ MILOS?
Dragana, primas li ga u bulju.
Kusturica je pička. Ja jednu danas platio 30 KM i karo sat vremena.
Vidim ja da je tebi Djuro zapo za oko jelde? Papak jedan Djuro ima mjesta svugdje u svijetu, a o tom nekada slavnom sarajliji je suvisno pisat. Znamo sta biva sa onim koji furaju ruski idealizam.
Kolika je polpularnost Emira Kusturice to govori i broj komentara, a to sto "PSI LAJU A VOZOVI PROLAZE" to je sasvim normalono za balkansko-turski idiotluk u koji se od pojave izmetbegovica, karadzica i ostalih smradaova umijesale i prljave arapcine sa svojim mudzahedinima i vehabijama.. KUSTA JE IME U SVIJETU, A POZNATO JE DA GLUPI BALKANAC SVE MOZE DA OPROSTI OSIM USPJEHA... NO ZA BALKANSKE GLUPANDERE SA ARAPSKIM MENTALITETOM IMA JEDAN "POZNATI GLUMAC I REZISER" KOJI JE POLUPISMEN ALI ZATO ZNA NAPAMET SVE GLUPAVE NJU-PRIMITIVS FOLOVE-POZNATI DJURA ZA KOG SE CULO SVE OD TUZLE DO SARAJVA I NJEGOV FILM KAJMAK I KRMENADLA. HA,HA,HA,HA,HA...
pa dobro je cojek napisao --- sve je istina Kusto --- ti si Slobin mali ceta, sa bradicom koji se samo pukim , a ne covjecnim slucajem zove Emir.
Potpisujem Edin komentar.
idiota su proslavili carsijski mangupi i obicna raja.nemoze da nadje slicne inspiracije od kako zivi sa sajkacicama,osim naravno njihovog primitivizma..a zadnji film mu je pravi,pravo "znanje i imanje".i jadu je najveca kazna sto zeli da bude nesto sto nije po rodjenju
Moze, kombinacija krmace i majmuna pa ispo ti
Eto vam ga, halal bilo. Sta zena moze uradit' od co'eka ljudi moji, moze niko. Seljankura a uz to cetnikusa iz Cekrekcija kod Visokog, ne moz' gora kombinacija na svijet.
Ne znam sta se toliko nervirate oko Kuste. Covjek je jednostavno izabrao ono sto osjeca i ono sto voli. Nije mogao birati gdje ce se roditi, ali zato moze birati gdje ce zivjeti i sta ce biti.
Bistrik, ova ti valja dukata! Potpisujem i JA!
http://www.monitor.cg.yu/arhiva/a_727_14.html
Kusta ce doci kad tad u SA i snimiti epohalni film o odbrani grada. Film ce zaraditi mnogo love, a Kusta ce dobiti Oskara. Plakat ce kada ga bude dignuo i reci 'Ovo je za moju zemlju". Naravno, niko od nas mu nece vjerovati. a kome je to i vazno jer Bosna ce i dalje nadzivjeti i nas i Kustu. Na kraju Kusta ce zavrsiti u ludnici, i doktori ce ga pokazivati studentima medicine kao primjer najveceg dusevnog sloma zapisanog od Kulina Bana do danasnjih dana.
Hahaha Ma boli ga cuna za Bosnu i Sarajevo. Jednostavno covjek nije zelio imati nista sa vama PAPCIMA