Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dajte ni pedalj! Ne bi ni oni dali... Samo nek bude sve na fin nacin! Nek pobjedi onaj na cijoj je strani pravda i pravo
Vidi ovog zalizanog pokusaja krimosa sa Alipasinog polja... Ako ga neko zna, recite mu da imam snimak kako puca iz pistolja poslije Bajram namaza ispred Dzamije jralja Fahda. Poslat cu klixu neka ga malo vucaraju po medijima
Jesu li ovo stranacki minusi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
istina i pravda su na strani BiH
vlasnistvo je vlasnistvo, zakon se zna.
BILO BI LIJEPO I KORISNO DA SE UMJESTO POLITIČARA I PROFESORA S POLITOLOGIJE OGLASE PRAVNICI !
"Ako BiH izgubi Sutorinu..." Kurtcehajicu, zar BiH danas ima Sutorinu? Koliko znam ona je nju vec izgubila .Druga stvar, nek je povrati, satelitski snimak pokazuje da su i Sutorina i Neum socijala, pored onolike Jadranske obale, BiH bi imala neku stvar. Treca stvar, ako je bilo ko bio u Surotini, zna da to naselje nema nista, niti obalu da valja niti mogucnost da se od njega nesto napravi, najobicnija selendra.
A sta si se ti nameracio na Sutorinu? Dole neces naci ni jednog jedinog Muradifa, Sefiku, Moamera, Muju, Dzemilu...nema vas dole, ne postojite. Vidis li ti da i hriscani koji trenutno zive u BiH hoce da se otcjepe, i Srbi i Hrvati, a ti bi pripajao Srbe i izvan BiH?
Poenta price je da ako su hriscani u BiH nelojalni drzavi, kao sto jesu, isto ce biti i sa Sutorinom. Dobices jos vise nelojalnih stavnika BiH, i kakva je korist pripajati stanovnistvo koje bi stalo na stranu separatista. Vi bi sve na silu, znas i sam da su i Srbi i Hrvati protiv svoje volje u ovoj drzavi, tako bi bilo i sa Sutorinom. Valjda se i njih nesto pita. A sto se tice naseg otcjepljenja, to ne ide preko noci, ne mora to biti ni uskoro, to je politika. Ali sve i da ostane ovakva, nefunkcionalna je i toliko raspadnuta, podijeljena i trula iznutra da je vama koji je zelite unitarnu najnepodobnija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa mislim, borite se, zakon je na našoj strani i nema smisla da se više čeka. Političari su do sada samo prodavali ovu zemlju, dajte nešto pozitivno napravite. A kontam, Kurtčehajić tu gdje jeste a radeljaš tamo gdje on jeste i to sa kupljenom ekonomijom, čak.
to znaci jos 20-tak hiljada srba u bosni....jebes more kad ga dobijamo sa srbima
Srbi mogu otići, ako teritorija ode gotova prica...
Polako ali sigurno, treba se siriti, prvo ovo a onda mislim da jos ima tih mjesta po crnoj gori i sandzaku koja su otudjena, pa ce vidjeti kako izgleda svi bosanci u jednoj drzavi. A ako se budemo drzali "svi bosanci u jednoj drzavi" uskoro bi dijelovi slovenije (70-80%) i austrije (20-30%) mogli glasati za referendum o pripajanju matici.
Neka hvala, nešto takvo da se veže uz Bosnu i bosance - to nam ne treba.
I matica je hrvatska riječ :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto su "navalili" ove "Sandze", odavno nije bilo rata!!!
E moj jadrane !
Hvala ti profesore u ime naroda Republike Srpske :)
nema nikakve ali vlascad po obicaju pokusavaju da pljackaju
Hercegovac taj vas monako se najbolje vidi kad se prodje kroz njeg, sve pozatvarano, sve gola bjeda, blato i seljak, ma nema vec ste monako...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je jako pozitivno, samo se nadam da će se sve dobro riješiti.