Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavka ili smjena korumpiranog Ajnadžića koji dozvoljava da se od centra glavnog grada prave druge Kukavice kod Rogatice, a sve zbog vlastitog“ugrađivanja”.
@N0V0STI eto ti nam reci, trebao si ti izaci na teren jer ocigledno sve znas, ne znam sta baljezgas, pusti ljude da rade i da utvrde pravo cinjenicno stanje i poduzmu potrebne mjere
@N0V0STI a kakve veze sad ima Ajnadzic s tim sto je opste poznati kreten dao sebi za pravo da ofarba dio zida oko kafica?
Ljudii najmanje je bitna boja fasade !Ovo je zlocin uradjen samoincijativno u centru graada,jer niko ne bi dao dozvolu da se unistii nesto pod zastitom,i od historijskog znacaja!Normalno da neko mora odgovarati za to!
Mislim da jednom ministru ne prilici da kaze "zaista je smijesno", ministar je trebao upotrijebiti adekvatnu rijec u ovom slucaju kao npr. neprimjereno je to sto je neko uradio. Drugo mislim da jedan ministar treba generalizovati u svojim istupima i kazati da li je nadlezni organ izdao odobrenje...a ne odmah imenovati nekoga i stavljati ga u prvi plan.
Tako se to desi kada glas dadnes nacionalistima/kriminalcima ili ti je tesko da ides glasati i na taj nacin ucinis uslugu ovoj grupi na vlasti. ZATO PAMET U GLAVU KOD SLJEDECIH IZBORA !
dobra podloga za RULOF-a
Kurčić
Kad direktor zavoda za zastitu spomenika kaze da je ovo smijesno, mozes misliti ko je na ovu poziciju dosao. Pa ovo je za plakati.
Može kod nas sve , pa i ovo.
Bas lijepa boja.
Memo Lekic moze sta hoce hahahahah
Papanluk, heavy papanluk!
oni su barem pokusali da osvjeze fasadu sad sto imaju seljacki ukus to je druga stvar ali sta je sa onim cetnikom ajnadzicem prvo nas je granatirao sa jna sad nam nacelnik i unistavai dalje sarajevo
kamo srece da su sve fasade obnovili i popravili, a ne da nas gadjaju komadi starih i oronulih fasada. pazi opasnost-obrusava se fasada
I gradzani Sarajeva traze REAKCIJU !
Ovo su im zadnji trzaji
A baš je divna boja,. Kad se gleda kroz sunčane naočale sa najtamnijim mogućim staklom, ali ne direktno.
Jarne, da nije medija u BiH, TEK bi potonuli!!