Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je da se vlasti pozabave pitanjem zagradjenog pristupa jezgru Počitelja i starom djelu grada, taj dio je lokalni snagator zagradio I sumnjivom privatizacijom izmanevrisao čak I vakufsko vlasništvo sebi u posjed. Vakuf mora reagovati. Prisvojio glavni trg i parking, smeta I tjera turiste. Tužilaštvo treba da se njime pozabavi.
Normapno da je nastala steta zato sto opstinu, a ni kantonalne vlasti uopste nije briga za ovaj kulturno-historijski hercegovacki biser. Da nije entuzijasta poput Zeca i drugih stanovnika starog grada od onih prelijepih gradjevina ne bi ostalo nista.
Bravo za komentar osim ovog dijela vezano za Zeca.
Apelujem na KS da pomogne sanaciju novcano i da angazuje firmu iz KS da poprave medresu i te druge objekte
tme ce se uplaceni novac opet dobrim dijelom vratiti u KS preko njihovih firmi i radnika a sacuvat ce se istorijski spomenici koji su dio kulturne bastine BH
Kakav bi počitelj mogao biti s malo truda... Zločinci iz HVO-a su ga granatirali s namjerom da ga unište za sva vremena, a danas ga uništava jedan bošnjački biznismen koji je privatizovao prilaz starom gradu za potrebe svog katastrofalno lošeg restorana. I niko mu ništa ne može, izgleda.
Kakav bizn8smen, klasični lopov o bandit!
Slike napravljene sa Nokiom 33 10