Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka kamenjarska frustrirana ! Ne podnosim da se zovu Hrvatima jer to niti su niti će ikad biti ! Daleko im kuća od " Lijepe Naše".
A podnosio bi ih da su bošnjaci katolici pretpostavljam?
Kenny, ajde? Nemoj mi reći? Nisam hrvat, niti ih nešto naročito želim braniti, ali ti ga pretjera...Čuj od albanskog plemena? AJde boga ti, reci mi u kojoj si to knjizi čitao?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
najpametniji su oni sto su odavde otisli glavom bez obzira...
Treba uvesti zak9n onakav kakav CERIĆ predlaze. Nisam za cerica niti bilo koga al mislim realno da je on najbolje sto bosnjaci trenutno imaju
Koji zaštitar - sin vlasnika auta!
@ marijan kažu stari ljudi...kada bi sra*nje imalo svoju cijenu, ti bi prvi bio zbrinut do kraja života. konju primitivni
Psihijatrija sve. Blago onima oji su davno otišli odavde!
Sušca osušiti u kakvoj sušari ... papak iz kamenjara !
Bravo Sušac ruke ti se pozlatile,al da si makar još jednom ko lubenicu.
Prodajem kinesku kopiju ove šipke, nije original...
ne pada snijeg da pomori svijet, nego da svaka zvijerka pokaze trag... expresnom predajom je izvrsen i drugi dio naloga - preuzeces sve na sebe da se ne bi doslo do nalogodavaca... kako brzo nalozi putuju od Bara do Bijelog Polja...
RVI a radi kao zaštitar? Jel bio prijavljen ?
KAŽE KUKIĆ OVOLIKI MU JE BIO :D
MA NAJBOLJE DA UKINE KOMENTARE NA OVOM KLIXU... ALI NECE GAMAD KVAZI NOVINARSKA...ZARADJUJU PARE DOK SE MI OVDJE NACIONALNO PREPIREMO.....ENO SAD NEKO RECE SVI HRVATI U BIH SU ŠKUTORI I DA POTJEČU OD ALBANSKOG PLEMENA ŠKUTORJES. DOSTA KLIXA ZA VECERAS !!
OPĆE POZNATA STVAR U HERCEGOVINI JE VAŠE PORIJEKLO I TAČNO JE DA POTIČETE OD ALBANSKOG PLEMENA SQUITTORE (SLOVO GORE-DOLJE ALI TAKO NEKAKO SE PIŠE)
Opet bosančerosi i u ovom članku spominju "Bosanske Hrvate", e pa *** vam mater i bosanski i HERCEGOVAČKI Hrvati. Puuu smradovi
Aport Bobanovac! Sikter Bobanovac!
https://www.facebook.com/1498331670400179/photos/a.1498332467066766.1073741828.1498331670400179/1498699010363445/?type=1&relevant_count=1 .
Ajde maknite vise ovoga seljacinu,sto glumi nekog profesora.Ako vam je ovaj covjek udarna vijest 2 dana na portalu,onda mi je stvarno zao Bosne i Hercegovine.Svaki dan ima neko ubistvo u Sarajevu,ili nekom drugom gradu,zar to nije udarna vijest.A ne ovaj batine dobio,i vi se s*** da ga zalite.Drzava grca u neradu politicara,a nema nikavi vijesti.Koja ste vi bolesna nacija.Baci vam se kost,vi odma naivno svi pletite,i zaboravite na ubista,glad i propast drzave.Pa dobio bi svatko batina da javno pljuje na neciju svetinju.Pogotovo u drzavi gdje je lako nekoga napucati.Do kada cemo biti Glupi i naivni.Vidis da Klix,zaradjuje na ovim prepucavanjima.A bjezi od tezih zlozina,i problema.
Hvala dragom Alahu,neka je i ovoga Slavu netko pretukao.Alaha mi provocirao je vec dugo vremena.Cudi me da ga nije netko ranije pretukao.Nisam Hrvat,ali mi je drago sto je dobio po nosu.Nisam za nasilje ali Alaha mi,vec dugo vremena laze i siri ne istine ovaj covjek.Uz put provocira i naravno ovo se ocekivalo.Drzite se Hrvati ne dajte da vas jedan Slavo provocira.Pozdrav
Kad pokušavaš da se predstaviš kao Musliman/Bošnjak onda nauči da pišeš ispravno. Iz tvojih dosadašnjih komentara se vidi da si tvrda H linija. Vidi se da si isti kao i ovaj "zaštitar" čim ti se ne svidja neko ko ima drugačije mišljenje od tvog šefa odmah bi ga tukao. Ubuduće da znaš da se Allah piše sa dva "l".
Gledala sam neke filmove gdje "crnokošuljaši" tuku, razbijaju sve što im se naredi. Oni su imali niska čela, velike obrve, sitne krvave oči, tanke usne. Raspolagali su sa malim fondom riječi. Tematika tih filmova je bila dolazak na vlast i vladanje demokratskih veličina Musolinija, Hitlera, Pavelića. Zašto li me ovo asocira na te filmove?