Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni koji ne budu uhapšeni i osudjeni će biti ODRAĐENI kad tad,a znamo koji su...NIKAD I NIGDJE NEĆETE BITI SIGURNI...
Nije to dugotrajno! Treba djubre da istruhne u zatvoru!
Da Dobko...Ja sam iz toga mjesta/sela po imenu Grapska i znam kako je 10-maja 1992.god...nikada se ne ponovilo!!!!
Olaksavajuca okolnost porodicni covjek i nije prije bio kaznjavan.A da li je doticni grmalj vodio racuna o tome da je isto tako i neko od zrtava bio porodicni covjek.A kakav je \"porodicni: covjek bio o tome pitajte u selu odakle je osudjena spodoba i primitivna familija.
stoku je trebalo za jaja zavezat i objesit,a usta napunit sapunom, pa da vidimo kako ces sad silovat mamicu ti bolesnu
Dobra vijest je sto je osuđen,a loša sto je 22 godine,malo je koliko god je!!!
Konačno dolijala lija, mada je prošlo toliko godina, ali drago mi je konačno da se i ovo desilo, sada će biti i on nečija seksualna robinja;)
Kad bi se prijavili svi oni koji su prebijeni i zatvoreni od predinih vukova bio bi spisak veci al zadovljstvo mi je citati i ovu presudu
U pravu si aga, to niko i ne dovodi u pitanje
U zenicu kad podjem ja...........
Spora li si pravdo
R S J E N A S T A L A N A O S N O V I R A T N I H Z L O C I N A I U B I J A NJ A N E D U Z N I H