Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
si brat Dragana andrića ili vesne Saračić , da si bio na srpskoj strani u vrijeme agresije to bi ti kod nikšića bila najbolja refernsa, ako si iz mješanog braka i nisi bošnjak opet imaš šanse, pa BUJRUM kod \"poštenog\" NEKE.
što nisam Nikšić , imao bi šansu raditi u nekoj državnoj firmi, ovako ZZP, već 3 godine i ako imam istu kavlifikaciju kao i Mirsad Nikšić samo ja nisam bio direktor Šidpad konjic koji neradi od smjene Mirsada sa te funkcije a iz Konjica sam.
Onima koji su zaboravili da je Kudić bio jedan od osnivača stranke pljačkaša i atentatora Lojanovića ovo bi moglo izgledati kao živa istina. Ovako - smiješna smo država kad jedan takav sjedi tu gdje sjedi i odlučuje o sudbini onih od čije pljačke lijepo živi.
hahahaha, ovo samo kod nas moze da se desi, cuj imenuje brata za direktora i to nije sukob interesa, a sta bi bio kod nas sukob interesa, mozda da je na to mjesto zaposlen neko putem konkursa i neko ko je strucan da obavlja tu duznost, mozda bi to bio kod nas sukob interesa, a brata zaposliti koji je nestrucan to nije sukob interesa jer su upitanju crveni kmeri iz reketaskog sdp-a, mozda se opet igrao tenis, odnosno mozda opet reket \"radio\", sramota.
SDA je pokusala pritiskom da sabotira proceduru CIK-a, to sve govori s kim imamo posla u ovoj drzavi!
ovo sto je sda napravila ni 20 niksica ne moze ispraviti, ruku na srce covjek radi i to mu niko ne moze osporiti
Na ovo pitanje odgovorio je Mile Kudić, navodeći da su mediji vršili pritisak na CIK i \"mi smo podlegli tom pritisku, iako smo znali da od kazni nema ništa\". Toliko o pravednoj proceduri!!!
bitno je da dokazano sto je dokazano da covjek moze nastaviti raditi
I onda kazu da SDA ne drzi medije, ma dajjjjjjjjjjjjj!!! Samo ima jedna caka NIJE VAM USPJELO NI NA OVAJ NACIN!!!
Naše stručne službe nisu imale dovoljno dokaza da se uopšte utvrdi sukob interesa. Očito je da činjenice nisu dokazane. Nije utvrđena nijedna radnja da su spomenute osobe trebale nešto uraditi, a nisu, ili su ih uradili a da nisu smjeli da urade. Prema tome mi smo donijeli jedinu moguću odluku po zakonu, bez obzira na to šta neko od članova CIK-a lično misli, pojasnio je Petrić.
Mi smo SDA i krivo nam je sto vise nismo u vlasti pa sad spletkarimo gdje stignemo da bi sto duze zadrzali fotelje :)
Pokusavali su na svaki nacin, ali hvala Bogu nisu uspjjeli!
Na današnjoj sjednici CIK-a je rečeno da ne postoje dokazi protiv Nikšića i Ivankovića Lijanovića. Odluka o nepostojanju sukoba interesa donesena je jednoglasno i svih sedam članova CIK-a glasalo je za obustavljanje postupka.
Ma dosta je manipulisanja javnošću, SDA, vaša je odtkucalo ;))
SDA i njihove spletke, HEJTAM.