Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima koji zele da saznaju malo vise o srpsko krvnicko-kriminalnom mentalitetu predlazem neka pogledaju najnoviji film OLUJA njemackog rezisera Schmita.Bice vam jasno puno toga i sta je svjetska politika,a film je snimljen na osnovu istinite price i dogadjaja.Ako dobije jos Zlatnog medvjeda,bicepuno toga u svijetu drugacije ,pa i kod nas.Nebi se ja lako osjecala u kozi postenih Srba,kao ii sve ove godine prljavog rata i poslije njihovom falom kako su oni bolji.
dragi pipi, ja sam zensko, ali to nema blage veze sa ,,bh patriotama\'\' - koje se frorensicinom ,,zrtvom\'\' sluze da pokriju gubitak sudskog procesa za krvava mucilista i logore smrti Trnopolja, Keraterma, Manjace, Omarske,Sarajeva, etc....... i osvojenu pravdu za genocid u Srebrenici - ,,bh patriote\'\' se pokusavaju florensicinim manipulacijama opravdati pred prezivjelim zrtvama, koje se nikada nisu niti desile,ne Pipi???
5do5 ti si zensko ko sto je srbija jedna nacija ti si sarajka muslimanka ko sto su srbi normalan narod! sjedi srbin sa tri prsta cudna li je ova vrsta nebeska mu dusa pusta osta mrtva srbska gusta BOSNA4EVER!
naravno da boli, doktore @ccccccccccrc... , kad u ti tvoji Sarajevu pod opsadom ne samo da ne daju, nego ti pod prijetnjom smrcu otimaju i pljackaju - sve - od hrane, ogrijevnih materijala, struje, vode, soli, brasna, secera, odjece, obuce.... stvarno boli mnogo vise od pravde koju su bh ,,patriote\'\' izgubile na međunarodnom sudu pravde pa im florensica sluzi kao izgovor da bi oni istjerali pravdu na cistac ali su bili sprijeceni - samo ne - florensicinim po njih ,,amnestirajucim\'\' argumentima - nego njihovim ,,patriotskim\'\' sasvim drugim rabotama.
Srbija pobedjuje na svim frontovima zivi bili pa videli
Florence Hartmann je heroj-zena! Kad-tad istina ce pobijedit i srbija propast ko sto treba...zivi pa vidjeli! Podrska Florence!!! BOSNA4EVER!
Elvise, car si! Pa dje si ba? De ba javi se. Tvoj jaran Roy Orbison!
@hej 5do5 pravda boli zar ne? Ima tu puno prljavog vesa koji se krije.
Ziv sam !Ali pssst...!
a gdje je tvoja islamofilicna vjernica florensica bila kad je radila za haski tribunal? o karlici da ne govorim. obje su o sebi same rekle sve. mamlaze ko izda druge izdat ce i svoje i obratno.
u korist licnih interesa??? haj shuti, chetniche!
Svim osobama kojima je ukazano povjerenje - a koje su ga prokockale u korist licnih interesa - treba suditi i to rigorozno sa sankcijama od kojih ce najmanje 100 x vise platitii - nego je mislila naplatiti odavanjem povjerljivih podataka.