Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isparvno ste rekli Pejanovicu,u ovoj zemlji se moze mnogo vise uraditi,moze biti mnogo vise napretka,sredine nisu ovisne jedne od drugih.Trebamo pomjene i to je nesto sto je vrlo dobro poznati i to hitne promjene.
Neka su nam neku "pametnu" rekli .. ne znam samo kada je neki detektovan problem od kruga dobio pravac djelovanja.
Tacno,ali kako krenuti naprijed sa nacional kriminalcima kojima "napredak" nije u interesu.Sto vise "Pravde" a samim tim i Ekonomije,to vise murije za njih.
Krug svake nedjelje iz supljeg u prazno
E baš vala, eto ih ko morževi, samo jedu i mlatite praznu slamu!
Mirko Pejanović nastavlja svoju misiju trojanca u Bosni. Ustavna reforma neće promijeniti ništa značajno. NAMA TREBA NOVI (STARI) USTAV, USTAV Republike Bosne i Hercegovine, koji će nas riješiti: 1. Entiteta, 2. Kantona, 3. Troglavog predsjedništva, 4. Nefunkcionalnog parlamenta 5. Blokada i entitetskih glasanja 6. Ogromne nepotrebne, neefikasne i preskupe administracije na 4 nivoa - to ne bi mogao finansirati ni Japan, kamoli Bosna, 7. Svakodnevnih političkih prepucavanja oko beznačajnih i trivijalnih stvari čime se suštinski ne rješava ništa i 8. "Visokog" neradnika Incka i kompanije koji za svoj nerad mjesečno dobijaju platu koja je veća od prosječne godišnje penzije, a u slučaju Incka to je 10-godišnja penzija. POD HITNO VRATITI USTAV RBIH NA SNAGU. JEDNOSTAVNO.
De malo da se uozbiljimo,ne možemo da jedan normalan zakon donesemo a kamo li da vratimo ustav RBIH
Realno, ovo je 57234345325546 sjednica ovog Kruga 99 na kojoj ko papagaji uvijek ponavljaju isto. I mi znamo da su ustavne reforme ključ uspjeha, jer ova država ima na sebi navučenu luđačku košulju. A da će se zaista desiti ustavne reforme ne zavisi od nas građana, Bošnjaka i Bosanaca patriota. To prije svega ovisi od toga na koju će se nogu ustati američki predsjednik - lijevu ili desnu, jer Amerika upravlja čitavim svijetom. Oni su gospodari naših sudbina, jer su nam donijeli Dayton. Samo je Bog iznad njih nažalost.
Ne lazite, vama je neophodno samo da je vama dobro, pa gledaj vas ko da vas tove za koride :D