Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fašizma nigdje u Evropi nema al ima vas govnavih antifašista (nacikomunista) ko - govana
Ovdje nema većih fašista od antifašista (čitaj titoista), počev od upravo ovog Đubravka pa redom.
Moj Dubravko, u pravu si, ali nije prisutan nego je na vlasti. A što se tiče borbe protiv raznih -izama, prvo iz Kruga 99 i ANUBiH izbacite Džemu Latića ("zabraniti mješovite brakove a djecu iz mješovitih brakova proglasiti kopiladima") pa onda pričajte.
Fašizma ima samo u zapadnom Mostaru i u Banjaluci, Bijeljini, Prijedoru................ostalo ga više nigdje nema u RBiH
hahahahaha..................e jesu vala četnici i njihov kralj pobjegulja..............pravi antifašisti........samo mi spomeni gdje su se četnici sukobili s Njemcima................i koja je brigada oslobodila Sarajevo u 2.svj.ratu..........da nije možda četnička paljanska.........................SMRT cjelokupnoj četničkoj djeci na svijetu
Ja sam iz doline Neretve i obojica deda i pradjed su mi bili u partizanima i ubijali četnike na Neretvi marta 1943 hvala Bogu.................ne reče mi ti gdje su to četnici udarili na Njemce................koja je brigada oslobodila Sarajevo................ništa mi ne odgovaraš?--------------četnici nisu nagrađivani, nego samo Draža, koji je u CG spasio nekoliko engleskih pilota zašto je dobio nagradu.............
Najveći fašisti su jugokomunisti. Kad sve zbrojim i oduzmem, nema većih od njih.
Molim samo otvorite wikipediju i neke osnovne detalje proučite oko pojmova nacizam, fašizam, nacionalizam ... To nisu ni približno iste a niti su slične stvari
svrbi su Fasisti ili preciznije pravoslavni Turci Recite to cega se plasite Svrbi su krivi za sva zla u BiH
Ja sam protiv fašizma i nacionalizma, meni serb nije ušao u kuću od 1990.
Fašizam je samo jedan od pojavnih oblika kapitalizma...jamo jedna njegova vrsta. Kad se nadje u krizi kapitalizam se nuzno pretvara u fašizam, to mu je neka vrsta imunog sistema koji omogucava da prezivi teska vremena. Treba samo pogledati ko je finansirao hitlera, ko je ulagao milijarde u nemacku privredu...jer se hiljade nemackih tenkova i aviona nije izgradilo samo od sebe, za to je brdo para bilo potrebno. Pa onda pogledajte s kim se hitler obracunavao najvise i bice vam jasno. Kad je hitler postao kancelar u nemackom rajhstagu bilo je 34% komunista...vrlo brzo nije ostao ni jedan. Danas cak i u rusiji u centru moskve nacisti marsiraju....da ne pricamo o sankt peterburgu...tamo je sveopsti haos po tom pitanju.
cuj kod nas fasizam,ma nije moguce :)
Fašizam je prisutan svuda u svijetu krupnog kapitala. On je nastao u Italiji i Njemačkoj prije drugog svjetskog rata a nosioci ove ideologije su krupni kapitalisti, kao što su vlasnici banaka i fabrika veleposjednici i bogataši. Pripisuju mu se ogromna zlodjela koja su se desila u ratu.
Budalo nepismena i neobrazovana.
koga uopće zanima mišljenje ovih kvazi-intelektualaca iz sarajeva. a ovaj lovrenović je falsifikator povijesti i krivotvoritelj istorije. jadni studenti koji uče od njega.
Antifasisti: Papagaji, roboti, konformisti, kukavice, ishipnotizirani zombiji, luzeri, redukcionisti.
Niko nije nacionalista kad se j*ebe
to se ti rado sjecas :)
daj ba krug 99 vise ne dipri hahahahaa pa koji k vi stalno nesto pametujete kao da to ljudi vec nisu znali hahahahaha i koji je efekt te vase ublehaske price?