Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo pravo na referendum na drzavnom nivou o ukidanju eresa. tu bi 60% glasova bilo za ukidanje, mozemo ih unistiti kad hocemo, ali ne zelimo. dosta prvog lica mnozine, idemo na trece - ne zele! a ko ne zeli? sda, sbb i ostali zlocinci kojima odgovara ovaj poredak. zasto im odgovara? to vec svi znaju.
zaboravio si, hercegovac, da je eres entitet, a ne pokrajina ili savezna drzava ili regija, vec samo entitet!
Republika Bosna i Hercegovina - "Bosna nikad nije bila srpska zemlja". https://www.youtube.com/watch?v=yGrloxOXOAI :)))
Zna li neko koliko godina je postojala Republika BIH? 1, 2 ili 3?
Vidi negativnih ocjena. Zar vam nije bilo lakse pronaci odgovor na wikipediji??
da je ovo cehoslovacka lako bi se odcjepili mnogo je ljudi poginulo da bi se tako lako odcjepili
ko da su ovi krugovi 99 procitali moj komentar...na teritoriji pederacije radpisati referendum o ukidanju pc.a.... pa ce da ispliva sve na povrsinu... o ugrozenosti nekog naroda u 21stoljecu jos na podrucju eu je smijesno i pricati...
Vala bih ja ovu RS odcijepio od ostataka države, pa bi ostali ko patrljak. Srbija je nikada ne bi uzela u okviru svojih državnih nadležnosti, i služila bi kao dobar komad tržišta, EU bi joj bila sve dalja, mi bismo se tada trebali skroz zatvoriti, pa bi onda vidio narod koliko se zajeb'o i koliko je zaista dobio od obećanog.
pa neka,diganti granicu okolo,granične prelaze,ionako malo pomalo bošnjaci prodaju imanja i sele u federaciju odavno,iz federacije srbi sele oko banjaluke,neka srbi srbuju dok ne dođe kalifat na ove prostore
Tarabić: Doći će vrijeme kad ce svi Srbi moci stati pod jednu šljivu :)
o čemu i kome vi palamudite staronje,ne diže vam se više ćuna pa ne znate šta će te od sebe
Ja ba, zar još postoje idioti što vjeruju u to? Prvo najavili da će se referendum održati 15og novembra a sada lafo tek u junu 2016e. Ovi servi pravi idioti i mamlazi jer nasjedaju na Dodickove šupljake.
Ako bi protjerali sve Vlahe iz Bosne, u Bosni ne bi ostalo ni 5.000 Srba!! M.M 2015 :)
Prilicno pesimisticne prognoze iz Kruga 99. Danas sam saznao da Krug 99 cini skupina nezavisnih intelektualaca. Ja sam mislio da su nezavisni intelektualci veoma rijetke zvjerke na Balkanu (i ostatku svijeta), ali izgleda da ih u Sarajevu ima za izvoz. Oni se sastaju na redovnim sesijama, druze se i donose nezavisne zakljucke. Neistreniranom oku bi se mozda ovaj skup ucinio kao sastanak mjesne zajednice, doma penzionera, sjednica opstinskog odbora ce ka, pe ka, be ka iz mracnih komunistickih vremena, ali radi se o intelektualcima "nezavisnicima".
Kad vidis ko u Bosni soli pamet i ko se sve lozi na ove intelektualce ne mozes reci ko je gori. U svakom slucaju kakav je narod i kakvi su intelektualci mi imamo super vlast.
Dovedite kao uvodničara sljedeći put uvaženog gospodina Srđana Šušnicu: http://goo.gl/lqHyG2 Čovjek zna šta govori.
KLIX KAKVI SU OVO NICKOVI...GOVNAD OD ADMINA.
..telegraf i alo rs su BBC za vas..propali novinarčići željni klikova!!!
...jak na klixu?? ..e da znaš što ne znaš. Znam da ste pizde koje ubijaju goloruku djecu, kolju starce i siluju žene. Istorija vas je zapisala za vijekove kao genocidan narod.Tako da me tvoj komentar ne čudi.
Ko je ovaj krug uopste?
Sta opet se masa pali na glupe naslove. Da ovi imaju muda raspisali bi referendum vec davnine, ovako samo skretaju sa vaznih problema u ovoj drzavi