Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj im potpisa KUKAVČE CRNI
Raspast će se i ovo malo Trojke što je ostalo
Samo ovaj drugi odozgo Adi Skaljic djeluje skolovano bar prema potpisu,ovo ostalo sve kao da su 5 razreda osnovne zavrsili.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zao mi Bogica u sta ga uvalise! Istinski patriota!
Šta uradiše Naša Stranka i Narod i Pravda plemenitom čovjeku, vežući njegovo ime uz polupismenu stoku poput Marićke i Ademović juniora...
Zamislite da Nermin Niksic koji ni mjesnu zajednicu nije sposoban voditi je politicki sef Bogicu Bogicevicu. Sta je taj Bogic Bogicevic sebi dopustio a onda je rekao NE ratnom zlocincu Veljku Kadijevicu, potom Bori Jovicu i Slobodanu Milosevicu u Predsjednistvu SFRJ kada je glasao protiv intervencije JNA u Sloveniji i Hrvatskoj, iako su se oni nadali jer je Srbin iz BiH da ce stati na stranu Beograda. To se nije desilo
Imate prijatelje Mtel.
????
Znam samo da SDA neće imati gradonačelnika, Crknite od muke SDA botovi.
Do juce mu valjao Hadzibajric, a danas kad se pobunio protiv nepotizma (sin se stavlja na celo gradskog vijeca), e danas ne valja. Svoj nepotizam presucuje namjerno. Zasto se sin sa master diplomom Grenobla ne zapoosli u realnom sektoru???
Zato sto su kriminalci veci od ibre
Situacija postaje copy-paste sa Ramom i ministrom-Ze u Ze-Do Kantonu . Razmislite, prijateljski savjet, promijenite kurs i nacin razmisljanja dok nije kasno i pogubno za vase novonastale stranke. Narodu je dosta vise Dinastija i da otac ostavlja u amanet sinu fotelju u drzavnim strukturama
I nove stranke stopama onih koje su ojadile gradjane ove napacene drzave, nastavljaju da grade dinastije i ubacuju sinove kao zamjenu u politiku. Sram vas bilo. Ovim ste izgubili kredibilitet i ako se na vrijeme ne dozovete pameti, pocetni uspjeh cete pretvoriti u stranacku katastrofu. Posavjetujte mladog Ademovica da se dokaze u realnom sektoru ili u medjunarodnim organizacijama, gdje ima priliku ispeci zanat.
mene samo zanima jel onaj CPAД Srdic jos uvijek aktuelan ili su ga ovi satro smakli sa kandidature? pitam za jarana
strasno sta je sda-ovskih botova na portalu
Nisam brate mili sda,ali ovi su ista gov na. Ne mozes skupljat poene na ovoj ljudini da peres svoja nedjela.nisu dostojni ovog covjeka ni u usta prljava uzeti, niko od njih.nek se povukao,prevelika je gromada da mu ova stoka stoji iznad glave kao politicki sefovi.
Bravo...Platformi za profres je mjestu u vlasti...ova cetvorka treba da radi i ne primajte sve i svakoga u stranke jer kod kod mnogih nema ni postenje,ni casti, ni obraza..prodali bi se crnom vragu a svakako da su mnogi i neposteni te ih je lako ucijeniti da rade i izdaju..
Hadžibajrić izgleda cijelo vrijeme bio trojanski konj. A možda je samo bio i ostao konj.
dno dna
Hadžibajrić izgleda cijelo vrijeme bio trojanski konj. A možda je samo bio i ostao konj.
ne kontam sto onda napadaju sda i skaku. koji debili braco moja
Šta je bilo sad isturate nake potpise, da imate večinu ??? pa gdje ste bili na glasanju??Mislio sam i ja moja porodica glasati za vas al nema više šansi ni 0,ooooooo1% gamad ko i svi ostali.
Ovako se ispodpisivali i prošli put kad su kandidovali Ćudićku pa je neko u pauzi za ručak završio Denisa Stojnića ... mogu ja ostaviti papire kod Senada ako ne vjerujete 😂😂😂😂
Sta kazu kemin mongoloid zayebao stvari