Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam ja da ce nama coronu u BiH donijeti promicatelji EU vrijednosti :)
@golf_kec....eeee jado, znasli ti koliko Bosnja zivi po EU i sirom svijeta......
@fbUser1576492156 hajde ne seri. Ipak je zdravlje momka u pitanju. Drugo su svakodnevna preseravanja
Ja zamjeram ovom mladjem muškarcu sto prvo nije izgrlio politicare 😋 Salu na stranu, brz oporavak decko.
Nije Tomislavgrad nego Duvno, nije Livno nego Hlivno, nije Siroki Brijeg nego Listica, a nije ni obicna gripa u Duvnu vec koronavirus.
Pa znaci jel jeste ili nije koronavirus? Gdje je to testiranje na koronavirus o kojem svi pricaju da nasa drzava moze da obavi.
Oni kinezi na ppdhrastovima pomrli od korone
konacno i kod nas nesto svjetsko. Dosta smo i mi izostajali od drugih u svemu.
Pa čekajte ,da li je zaražen, ili nije.
a navodno se pregleda sve koji dolaze iz rizičnog podrućja na granicama. kako je onda ovaj vozač prošao (jer trenutno nije imao simptome? ili nije ni pregledavan?)
p.s. aa, pa nije mu još potvrđen nalaz, nema još rezultata testiranja. zbilja ste krajnje nepismeni 'novinari'. užas jedan
Treba tog podhitno spojit sa Covicem 🤣🤣😜
Ovo sad obicnu gripu ko ima odma je corona. Al ljudi prave paniku to nije normalno...
"I smjesten je u izolaciju" - a do sad nije bio smjesten u izolaciju ? Ja pretpostavljam da nije - garant su mu rekli " Ma haj ti kuci - pa ako sta primjetis zovi" - level naseg zdravstvenog sistema!!!
Pocelo je znaci... Boze pomozi!
Potvrdio sumnju? Znači imamo potvrdu da sumnjamo?..Pobogu ko vam radi ove naslove....Nije potvrđen slučaj, čekaju se nalazi, ali evo malo senzacionalizma
koji vam je to kanton hercegbososanski?? neki novi??
Ajd Bososoni masala. Nek svet ne misli da niste vidli Italije.
Počelo je.