Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
montirali ste nam ga ... rece senilni ideolog nacionalista pod uticajem vijagre ...
ovo je vec pravi put unistenja zlocina, fasista i celovina
ma usro motku i kuzmanovic,, pa se hoce da izvuce ,mora da je dodik dosta mu postavio na racun negdje u Smrdiji ili Rusiji.
Ovi Krvivolasi genocidni prde svi u jednu tikvu.Ode vam glavni krivovlah Micko Laktasenko pa sada blebecete kao stado bez pastira .Vama treba samo nova Oluja da bosnu ocistimo od vas genocidnih i smrdljivih stakora..Sikter iz Bosne genocidna bagro. Drugi vaka lose vam se pise nema vise bivse JNA a i mi smo naoruzani i cekamo na osvetu.On ace biti do neba. Evo nam malo podsjetnika sto vas ceka. http://www.youtube.com/watch?v=-kxzspTsJ0o&feature=related
Dobro je dok se montira koliko zezate svoje gradjane voziti ce se razbijenih sofersajbi i izbusenih guma, ili po zaslugama na bicikla vise niste ni zasluzili samo je pitanje da li toliki glupani znaju bicikla voziti! Kako mi ovi glupi politicari idi na onu stvar covjeku se povraca dok ih slusa!!!!
ma nema sta vi GENOCIDASI ste uvijek nevini,ma vidite koji ste po Hagu i sudovima BOSNE I HERCEGOVINE p.... vam materina nemogu da dodem na sud zbog vas da prevedem vlasnicku knjizicu za moj traktor samo o vama se sudovi bave a traktor izhrda u avliji bez tablica
samo nam trebaju fosili poput ovog da nesto pametuju...jednom nogom u grobu a drugom u genocidu, krvi i zlocinu i on nekome nesta prica...ovaj zombi se usro - ode mu gazda u zatvor a republikica u nestanak...
@Milutine, daleko si ti od evolucije. Umjesto da ga na trgu Krajine razapnete jer je pokrao vase (a ne nase pare) vi ga i dalje velicate.
Radi guza k\'o meduza!!! Hajd Milutine ne loopaj gluposti, pa jesi li vidio ikakva dobra od svoje vlasti? On ce zdusiti preko granice, njegova porodica zivjeti (zivi) k\'o bubreg u loju, a ti ostade u g**nima! Cudno je samo da nemas nimalo pameti, pa da skontas neke stvari!
Gotovo mi drago da su \'\'podnjeli prijavu\'\'...Sve ce to samo ubrzati raspad ove gadne drzave...Usput...Zaviditi cete Palestincima. Trazili ste dobit cete !
„Onima koji su iskoristili ove institucije da bi izvršili politički pritisak na RS poručujemo da ćemo nastaviti da podržavamo Vladu RS-a, da bismo zajedničkim naporima jačali i razvijali RS, kao konstitutivni i državotvorni entitet u okviru BiH“. I tu maske padoše, cuj DRZAVOTVORNI entitet u okviru BiH. Ako ovo nije antidejtonsko antidrzavno i svako drugo ponasanje onda ne znam sta je. I sad se kao oni rasplakali kako im neke paralelne institucije rade o glavi. A niko da malo upali kliker da se radi o NJIHOVIM parama koje su im iz dzepa i djeci iz usta uzeli. I opet ispade vaznije im neko sprstvo i +urci palci nego da imaju sta da jedu. Šošoni pravi. Nemojte plakati genocidaši nego lijepo fino nek vaš mile dokaze da nije dinara ukrao, nek dokaze urotu i zavjeru iz Sarajeva protiv njega i nek im lijepo slozi prijave pa ce oprati svoj obraz i imati dovoljno argumenata da razvali ovu zemlju. Ali avaj, kako da dokaze to sve kukala mu majka :):):)
@te-Treb ne prdekaj bezveze sacekaj jos malo pa ces da ga dudlas i kuzmi i dodiku.
Kadija bi opet da sudi Srpskom narodu. Nećete, zapamtite dobro. Srpski narod će se izboriti za slobodu. FREE SRPSKA
Vidi ovog cora sto se nakostrijesio. Pa kako i ne be bre... Ode mu tatica u prdekanu. A coro najvjerovatnije kao svoj predhodnik i to vrlo brzooooo....
Rajko, ne seri!