Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drogba, dudlaj ga.
Komšiću ovaj potez nije nikako trebao iz dva razloga: 1. On nije trenutno predsjedavajući Predsjedništva BiH i nije na njemu da čestita državne praznike susjednoj državi. Trenutno je Silajdžić taj koji treba čestitati i slati poruke ove prirode što pokazuje nepoštivanje institucije u kojoj sjedi. 2. Bespotrebno provociranje Srba u BiH u cilju dodvoravanja Hrvatima u BiH koje neće imati nikakve rezultate. Većina Hrvata u BiH ne podnosi Komšića zbog SDP manevra na izborima 2006. godine tako da ovaj mali potez ne pravi nikakvu razliku. S druge strane SDP ovim gubi glasove Srba u područjima gdje su im itekako potrebni kao što je Sarajevo i Tuzla gdje glasovi 10ak hiljada Srba mogu itekako napraviti razliku. Generalno loš potez.
ovaj Komsic je stvarno prolupo ,sreca pa nije na nekoj funkciji u RS-u.A sto se tice toga,sta su Srbi radili u srpskoj krajini,sam naziv govori ,da su tamo zivjeli,nastanjeni nakon poslednjeg pokusaja Turaka da prodru na zapad.Radili kao posteni gradjani Hrvatske,a tako besramno istrjerani iz iste,zahvaljujuci najvise Milosevicu koji nije ukazao svijetu na njihov problem,primio ih u Srbiju a do sad imaju status izbjeglica,bez ikakve buducnosti
to zeljo napred u rusenje bih, ovi politicari iz fbih ko da nas cetnike pitaju sta da izjave :) dodo legendo igraju kako nama odgovara,samo da sa osmehom docekamo kraj genocidne i silom nametnute bih
Kakva pobjeda kakvo sranje. Za neupućene pad Krajine je završni čin sporazuma iz Karađorđeva i Milošević je prodao Krajinu, kako bi Tuđman priznao RS u BiH. A Tuđman je sve do Oluje zastupao ideju o kantonizaciji BiH, na što se obavezao Washingtonskim sporazumom.
Ne samo da cestitam R Hrvatskoj nego i zavidim jer su se oslobodili te stoke...
Nina, Dodik je cetnik, pa od njega ne mozes ni ocekivati nista bolje. Fokusiraj se sa nase \"velike muslimane\" koji su tu da bi nas zastitile od cetnicke politike razbijanja BiH. Vidjeces da i oni rade za cetnike, samo sto uzput malo foliraju patriotizam.
Ne mozes da vjerujes koji je idiot ovaj Dodik, cuj nece imati podrsku srpskog naroda, koju podrsku? Nije u redu kada Zeljko cestita dan oslobodjenja hrvatske teritorije, ali je svakako u redu da se organizuju protesti za Karadzica, da se otvoreno podrzava zlocin, da, to je u redu.Nemoguce je da tokom takve jedne akcije nije bilo zrtava i zlocina, ali mora se priznati da su ljudi branili svoju teritoriju. I ne razumijem zasto se Srbi nadju uvrijedjeni kada se spomenu cetnici, jesu li svi Srbi cetniti, ja se iskreno nadam da nisu.
Oluja u mom srcu :D Danas opcina Cazin obiljezava svoj dan koji mozemo obiljezavati zahvalni nasim borcima, krajiskoj snazi i naravno nasim hrvatskim susjedima! Komsic je ovaj put u pravu ;)
Opet Zeljko ispravno prica protiv cetnika da bi stekao povjerenje gradjana BiH da bi nam kasnije mogao zabiti noz u ledja. Sjetimo se da kada god se nesto dogodi sto dovodi u pitanje genocidnu tvorevinu, Komsic istupi i stane na stranu da je RS neupitna itd. Tako je otisao u Srebrenicu i otvoreno stao uz Dodika, poslije presude za genocid, a sada se toboze svadjaju. Isto poslije Karadizceog hapsenja, on kazde da je RS neupitna itd. Sta ce ti patriota koji cetnvima ne dovodi nista u pitanje, a samo prica da nama maze oci? Pa Zeljko mora lijepo pricati da bi mogao odrditi posao za cetnike.
cuuuuuuj i svrbi imali logorase ha ha ha Nas Zeljko i nije imao podrsku tog svrpskog naroda a pogotovo od od ovog krmka Milorada stoga od vas njemu ta podrska i netreba ima je od nas muslimana i hrvata Aferim Zeljko oluja je pomogla i Hrvatskoj i Bosni da je jos bilo oluja ova zemlja bi bila bolje mjesto za zivit nego sto je danas
to zeljko \"ustaso\", nek si im reko! :)
moze glavonja Komsicu popusiti i to bi mu bila najispravnija stvar koju bi trebao pod hitno uciniti
Nama separatistima ovakve izjave odgovaraju. Sada i ono dva posto Srba sto bi bilo kao za neki suzivot mrzi sve sto ima veze sa BIH hahaha
Pridruzujem se Komsicevima cestitkama! Sta bi osim toga mogao zasluziti dan pobjede nad fasitima u RHrvatskoj? Mi u BiH jos nismo docekali taj dan.