Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MILORADE SRETAN TI 25.NOVEMBAR DAN DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE, AKO BOG DA I REPUBLIKE
Sretan 25 novembar, Dan državnosti BiH !
Samo fašisti mogu biti protiv Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine.Sve i da nije tog datuma Dan državnosti Bosne i Hercegovine ovo zasjedanje se treba slaviti jer je vijeće bilo najviši državni organ antifašističkog pokreta u Bosni i Hercegovini tokom Drugog svjetskog rata. Što se primitivizma tiće ZNA SE.
Jako mi je zao sto mi zivot prodje sa ovim primitivcima muslimanima!ima ih doduse u svim narodima ali oni su sampioni! vjerovatno kompleksi proslosti ili sta vec? pozdrav iz herceg bosne.
a sto su mi smijesni ovi hrvatici kad pocnu nabrajati kojekakve konc logore po bih u kojima su bosnjaci muslimani zatvarali bosnjake katolike i njihovu nejac... ma ne mozes da vjerujes o cemu on lupeta... a ovi bosnjaci pravoslavci koji se vole zvati srbima, izrazavam iskreno sucesce sto im je zalostan 25 novembar.. ako umijete zalost osjecati... sretan svima, dan REPUBLIKE BIH.. dusmana je bilo i bice ih... navikli smo na njih... toliko, da su smijesni postali..
E nek si ihiiima i ti viknuo moj Svene
sa srbima se moze ziviti samo u razlicitim drzavama...prije ili poslije puci ce opet a srbo-chetnici spremaju novo klanje.sa tom rumunsko-vlaskom stokom treba se obracunati za sva vremena-onio nisu Bosanci,ne vole Bosnu i nec e je nikada ni voliti-
EVO I MI IZ MOSTARA SE PRIDRUZUJEMO CESTITKAMA SVIMA KOJI SLAVE PRAZNIK NA SVIH 24%. OSTALI DIO BiH CE GA PROVESTI RADNO, KAO I OBICNO DO SADA, A I OD SADA.
Ziv ijo nas prija telj i naseg Svazilenda. Mi narodi Svazilenda, Gvineje Bisao, Muricijusa, Zelenrotskih otoka i Papu nove Gvineje podr za vamo velikog drzavnika i naseg prijatelja starog Bos nja nina Svena Laka mu jaja, pardon Alkalaja. On je posjetio sve dravze siroke najmanje pet a duge bar dva kilometra. Zato mu je svaka - zlatna koju on kaze. Predlazemo ga za vijecnika ZatroBiH-a u Mrkonjicu. I na kraju vic: Kaze Mujo vidi mezarja bosnjackog, a Srbin klima glavom i kaze lijepo ali rijetko! hahahaha
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA ! SAMO CU TO RECI, AKO TI MISLIS DA JE TO ISTINA ONDA JE ZA TEBE GLUP, PREMAL EPITET! TIPICNI ZAOSTALI BOSANDJEROS, STA GOD CUJE SLIJEPO POVJERUJE.
ZIVILA REPUBLIKA SERBSKA ZIVIO MILORAD DODIK
bravo presjednice MILE TI SI NAS DOZIVOTNI DEMOKRATSKI PRESJEDNIK CIJE TO PRAZNIK FBIH PA SLAVITE NAS U RS TO NIKADA NECE INTERESOVATI
Dokle se više osvrtati na izjave ovog NADOBUDNOG;NEKULTURNOG BRĐANINA.Ne treba mu uopšte pridavati značaj,samo ga lijepo na ignor.Kome je bitno šta ON injemu slični KAMENJARI govore.Crknuče od muke što žive i živječe u DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI.BOSNE je bilo i biće,a ovakvi likovi če izumrijeti.SRETAN DAN DRŽAVNOSTI SVIM NORMALNIM.a onim maloumnim nek pišu i govore šta hoče i neka se guše u sopstvenoj mržnji.
ŽIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA A LL A H U E K B E R !! KO NAS MRZI, OSTAT CE BEZ GLAVE !
Ping 127.0.0.1
Prevedite ovo Dodiku , nije toliko inteligentan, morate koristiti ulicni,prosti jezik pa ce skontat...
@sarajlija piše: A gde si se prijatelju borio za goli opstanak mozda u Dobrovoljackoj ulici ili u kasarnoj Viktor Bubanj nema veze ali ipak malo priznaj da si se poveselio kada si cuo da ces kusati corbu sa ZLATNOM KASIKOM nije strasno ako covjek kaze istinu. Prije svega nismo prijatelji jer ste svoje prijateljstvo pokazali komentarima gor, a niste me poslušali niti u pogledu uzimanja lijekova. Kakav kreten treba biti pa napisati postove kao vi \"dragi prijatelju\". Nisam se radovao nikakvim kašikama, pa ni zlatnim, nisam učestvovao u \"Dobrovoljačkoj\" niti znam o čemu pričate kad spominjete kasarnu Viktor Bubanj. I bez želje da vam dajem lekcije koje ste propustili u školi, na (svim) jezicima naroda u BiH se ne kaže u \"kasarnoj\" nego u kasarni, odnosno vojarni.