Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otreso je ko slinu
Dobro je, Neko još vidi njihove dvostruke igre!
HDZ kad se prica o samkcijama za Rusiju: 🇪🇺 HDZ kad se glasa za sankcije za Rusiju: 🇷🇺
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha al joj čojk spusti bokte pa ovakav spust ni Kostelić nije imao
Krišto nisu ti to tamo neškolovani Bakir ili Nikšić sa orasima u džepu pa ne smiju ništa odgovoriti
kristavci na aparatima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne zna se tko se vise provaljuje u Briselu, je li to Borjana ili Zeljana. U svakom slucaju jeftina dvolicna HDZ odnosno UZP politika je procitana!
Imaju efekta komentari kod gospodina na Twitteru za dotičnu. Znat će se ko ste i šta ste, da s Miletom šurujete i kenjate praznu priču po EU parlamentu s šlagiranom kučkom Zovko, a glavni vam cilj šovinistički vonjavi zahtjevi. Nisu ljudi glupi.
bravo, pročitali su svi politiku fašista iz HDZ-a
A šta BiH ima od toga ništa, od te kritike ona se neče ni zacrvenit.Ti zlotvori če nastaviti dalje sa svim mogučim urušavanjem države BiH.
E neka ste baš malo promijenili twiteraša. Dosta je bilo one babe Tineke Strik 😂
Kako nije u zemlju propala? Valjda dzon obraz, sta li...
nakon ovog dogadjaja pocela je mucati :D
Glupost je nju problematizirati sve dok je i najbolji Srbin 10x gori od Hrvata što se politike tiče.
Hocemo Fejs i trojku nazad na TV da nam kazu da je i SDA u tome... Nije uredu da EU javno govori samo ove dvije stranke a nisu spomenuli SDA. Nasim glasacima nista jasno nije kako to da su glasali za EU stranke a ustvari glasali za one koje mrze u EU. 😄😄😄
hahaha pljus
Iskrištala se mamicu joj licemjernu a i šefu njenom Ćirličaru. Ono sto je tuzno jeste to sto mi nemamo nista od ovoga. Priče, priče i opet priče a konkretnih koraka licemjenog Zapada ni na vidiku. Izdati smo od njih jos 90'tih, a sad nas jos izdaju i trojke, Cetvorke, sedmorke, osmorke itd. Zbogom Bosno! Propadaj kad ti Njiva Taktor i Kifla Gavro vode politiku i to ovaj zadnji vanjsku i uci se biti diplomata preko ledja zrtava od strane HVOa.
Ovoj treba krivicnu prijavu udariti samo zbog prezimena, ne mozes se prezivati kristo nikako
Ona je predspavnica BiH , a civke jao predsjednik stranke hdz se moze izjasniti j to samo tako kao predstavnik hrvata
revoluciju medju upitnicima na najnormalnije pitanje za neku konstataciju. Inace bosanski politicari nisu navikli na pitanje slozenog tipa poput oviga. kako? i na koji nacin (cete vi nesto uraditi)?
Dimodojavnik.