Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa hrvatski entitet, pa će BiH naprijed. Napokon.
Nadati se da ce ova zena prestati da se bavi politikom, zlo u ljudskom obliku koje sije sjeme mrznje..sramota za bih
Opet ova švalerka lupeta.
koja inteligentna faca, zena progresivac i veliki demokrata a zalaze se za prava manjina..kristo m...kuci
http://forum.pravosudje.ba/viewtopic.php?p=8125&sid=8e0cbc8676b6826f4980fd549d337f51 zena mrzi sve koji dolazeIz mjesovitih brakova, inace je polupismena i ogranicena
ooooo tetkaaaaaa
ajd ba , samo laprdate , presipate iz šupljeg u prazno i diplite bezze .... isti q , formirali , ne formirali , neće biti nikakve bitnije razlike ....
Komšicu, ti si pravi kre..n, .ovno SDP-ovsko. De se dogovori sa kloniranim lažumđijom iz Konjica kako razvaliti ovo malo Bosne. Ja većeg jade i mahalaša od tebe nisam vidio. Et, od toliko svatova našli baš tebe da hebu. Tukneš na Zlatomira 100%. E sad si 100% bosanac, al malo sutra.
Još malo pa hrvatski entitet, pa će BiH naprijed. Napokon.
al je ova kristo grdna...
Stvarno, kada vidim ovu individuu, smuči mi se.
Kao neki bezlični dron. Niti je ko šta pita niti zarezuje, a opet dobro za svoj džep kotira. Nevjerovatno kakva, da kažem, politička depersonalizacija.
HDZ kao da je kadrove birao po antipatičnosti. Nevjerovatno kako su svi odreda odbojni.
Ma ovo su obični Draganovi dronovi. Bezlični, dosadni, uhljebljeni itd.
Ne, kadrovi SDA imaju drugu manu. Oni izgledaju kao da su u laboratorijama sastavljani. Pogledaj samo Amira Zukića i ubjedi me da mu se na čehri ne vidi da je tupan i ljudska pogan. Isto važi i za SNSD-ovce. Isti kalup, samo druge boje. A ovako dosadni ko ovi HDZ-ovci su bili oni Harisovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)