Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije dovelo do toga politika dva bosnjacka clana. Oni su izabrani legalno i po uatavu. Druga je stvar sto to ne odgovara HDZ-u. Do krize do dovela nacionalisticka fasisticka ideologija Dragana Covica.
Drugarice Kristo Kada izvizite zastave BiH u opstinama u koijma imate vlast.Kada ukinete dvije skole pod jednim krovom Kada se budete ponasali kao pravi bosanci i hercegovci mozda bi covjek i mogao za tebe glasati i za onu politiku koju zastupas.
AHA ISTO KO ŠTO GA GRADI DRAGAN ČOVIC LEGITIMNI
Kuja laje a karavani prolaze...
Draga Borjana ako budeš izabrana većinski glasovima molim te radi po svojoj savjesti i pravdi. Ne slušaj ni Čovića niti bilo koga, pa ti si predsjednica i budi onda predsjednica i samostalno odlučuj i radi.
Želiš da Bošnjaci daju glas tebi nevjero jedna,poklopi se ušima i mrs odavde..
Koliko maloumnika na komentarima, kakav UZP kad nosi cvijet Srebrenice?
Samo jedno, gospodjo Kristo , napravili ste NAJLOSIJI MOGUCI START . Kao papiga ponavljate rijeci onog koji je najvecim dijelom doveo do ovog ( radi saradnje sa Dodikom i rusijom, vas mentalni trener pokusava rasturiti BiH). Dakle, sila nece proci, Komsic je Hrvat a ne Musliman. Cim to shvatite, moze se dalje pricati. Protuzakonitu mirovinu vaseg muza uplatite natrag na MIO PIO.
Nije ni odvorila usta kako treba, a vec us.rala.
cuj do cega.. nikad nije bilo bolje.. lakse jednog neprijatelja drzave trpiti (Dodika) nego 2.. bice gradjanska a ti mozes samo obgrliti usnicama liniju sunneta
Vaše namjere samo uništavaju odnose Bošnjaka i hrvata, a i sreća što vas niko nesluša
Pa odnosima bošnjaka i Hrvata ne fali ništa. Problem je sto imamo tri predsjednika, nije problem sto nismo nacionalisti
Koja zamjena teza, Komšić je tu upravo zbog toga što vjerujemo u vaše dobre namjere
Sreca pa od vas iz hdz dolazi postenje,, iskrenost, prijateljstvo i dobre namjere 🤣🤣🤣🤣🤣
Izjavom o dva bosnjacka clana predsjednista ne najavljujete nista bolji odnos...
Eh kako ćete graditi sa fašističkim namjerama?