Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ove zgube.........eto mile i tvoj šef samo med i mlijeko zbore. kako vas iz UZP više nije stid vlastitog naroda (za ostale znam da vam puca...)
@Jinxie SILE KOJE NASRCU NA NAS BOSNU UMORIT CE SE,MI SE NECEMO UMORIT !!!
Kad kurva o postenju stane pricat
STARA OFUCANA PRIČA, TI SI BOLESNA, ALI NISI TOLIKO DA NEMPOŽEŠ LEŽEATI NA LEĐIMA, F U N J A R O!
Samo pravite, dušmanima ne vjerujte.
Ukinuti dvojno drzsvljanstvo pa nek se opredjele
🇧🇦=💩
Stid te i sram bilo.Dovukla si se iz tvoje selendre u Sarajevo da se bogatis i niko nije pametniji od tebe vi starii kenjci ste nezamjennjivi i pricate cije su izjave opasne a gdje vodi vasa politika.??Sve vas treba vratiti odakle ste dosli pa tamo cuvajte ovce
Bošnjakinje i Bošnjaci u Sarajevu naoružavaju se na specifičan način. Nabavljaju masovno pse raznih rasa. Tokom dana i uvečer, zauzmu sve parkove i staze za šetanje. Naročito su cure velike pobornice ovog trenda. Ne samo da se tako štite od eventualnog agresora na BiH, nego boga mi, faćkaju i frajere na cuku. Zastane neki frajer da pomiluje kera i eto ti ašikovanja!
krava joju ni rodbina u livnu ne voli...
koju
Naravno da nisu mjerodavni komentari po portalima. U sustini oni ne predstavljaju nikakvu relevantnu sliku. Recimo, 10 organizovanih ljudi moze da vodi lazne debate u nedogled na nekoliko portala ili foruma istovremrno kako bi stvorili utisak o sveprisutnoj mrznji i drugim negativnim pojavama. Bolji reper za medjuetnicko stanje trebs traziti u svarnom a ne virtualnom svijetu.
gledam neki dan sliku - idila prava, Borjana, Dragan i ostali, u drustvu Darija Kordica, ratnog zlocinca. Zagrljeni, sretni. E to je moj komentar
UZP-ašica
Što se ofucala ko papudžijski mačak
Pozdrav gospodji Kristo i neka se ne brine toliko...nitko BiH Hrvate nema ni da takne :)
@Hr Joe ne do Bog da vas takne .Vi svakako odlazite ono sto malo ostane to ce pokrepat
@VolvoXC90 Postajete dosadni sa tom pricom xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A vi nosioci "evropskih vrijednosti" ne želite treći entitet, dvije škole pod jednim krovom, ne veličate ratne zločince, "podržavate" izbore u Mostaru itd itd... Smiješno!
Kurva HDZeovska