Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da imamo samo jednoga Jurisica umjesto Tihica, ili Silajdzca ili Lagumdjije, Bosna bi bila spasena.
Bravo Zvonko,pokaži da si od onih koi imaju neku stvar da kažu pravu istinu za dobrobit ove naše domovine BiH. Prisjetimo se našega pokojnoga Blaža Kraljevića, neka mu je laka zemlja ,pokoj mu duši i hvala mu za sve što je učinio za ovu BiH.
Bravo Gosp.Jurisicu,svaka ti je zlatna. Medjunarodna je zajednica BiH nametnula ovakve nakaradnu drzavu pa nek sada ona i ispravlja,a ne da svi iz medj.zajednice kao papagaji ponavljaju da se . dogovorimo.Pa da smo se pri normalnoj BiH mogli dogovoriti nebi bilo rata. MEDJUNARODNA ZAJEDNICA JE JOS MNOGO GORA OD BIH POLITICARA. POTPISUJEM GOSP.jURISICA.