Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bem ti drzavu kojoj 2 krave prave nerjesiv problem
@horsedickmpeg Bosnjaci ne postuju ni zive a kamoli mrttve ,krave se setaju i prolaze ko kraj turskog groblja
@horsedickmpeg kad ode kultura, dođe nekultura, prošli članak vezan za groblje bio je problem sa velikom travom i neodržavanjem, pa evo izgleda da je vlast na nivou zadatka, vjerovanje im brani tehnologije pa poslali "tradicionalne" kosilice trave, na nivou sa njihovim uvjerenjima i tradiciom feudalnog doba.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje su ovi iz udruženja šapa, kopita, papak..?
@yamato.bih I ko je za ovo kriv, je li bosnje, da nisu opet dodik i covic, mamu vam nesposobnu? Gdje su ti cuvari koji se brinu oko uredjenja groblja, znate za to odrzavanje groblja i parcela uzimati pare ljudima, ali se ne znate brinuti o tome. Da su bosnje normalne, oni bi isto ovo groblje tuzili za nemar, a prije toga bi izasli na proteste, kao u svim normalnim zemljama. Ovako oni samo ostaju zgrozeni, a ovi i dalje nastavljaju po svom, bez ikakve kazne.
I ko je za ovo kriv, je li bosnje, da nisu opet dodik i covic, mamu vam nesposobnu? Gdje su ti cuvari koji se brinu oko uredjenja groblja, znate za to odrzavanje groblja i parcela uzimati pare ljudima, ali se ne znate brinuti o tome. Da su bosnje normalne, oni bi isto ovo groblje tuzili za nemar, a prije toga bi izasli na proteste, kao u svim normalnim zemljama. Ovako oni samo ostaju zgrozeni, a ovi i dalje nastavljaju po svom, bez ikakve kazne.
Znam da ste vi bosnje navikli da vam groblja budu zapustena, nije dzaba ona narodna izreka za tursko tj. muslimansko groblje, ali morate shvatiti da se tamo sahranjuju i ono malo srba i hrvata sto niste uspjeli otjerati iz sarajeva, a oni vode racuna o svojim grobljima, pa pokusajte to bar zbog njih, stoko izrodska, suncokretska. Sad vam je jasno zasto su srbi svoje mrtve otkopavali i vodili sa sobom, zato sto vi ni mrtvima ne date mira.
Ni groblje ne znate cuvati od krava, a hocete da cuvate drzavu od migranata, glupe bosnje se nikad pameti nece dozvati. Vi ste jednostavno nesposobni, to ste do sada dokazali u svemu i hocete da pravite drzavu, vi koji ste vazda bili tudje sluge???
Najjaci prilog u skorije vrijeme....bez konkurencije 🏆🏆🏆🏆🏆
Krave zaplijeni i u klaonicu,.a meso u javnu kuhinju,..
Nije ovo lijepo ali nije ni razlog za paniku. Šta ima veze ako krve pasu travu? Ali svakako treba kazniti vlasnike koji ne kontrolušu kretanje svijih krava.
Nije ovo nista u Indiji je to svakodnevnica i normala. BiH integracije na nivou!
Sta fali. Ljudi zapuste groblja i dodju krave da travu pojedu
Ako uhvatite krave i sveuete odmah cete i VLASNIKA uhvatit .ipak one kostaju preko hiljadu maraka.Pa niste valjda toliko glupi da ih svaki dan po jednom istjerate.Stoko !
Iz pokopa zovnu policiju pa uruce tuzbu vlasniku krave,ako i to ne pomaze svezi kravu za ogradu dok vlasniku ne dosadi ,a iz pokopa su mocni da primaju dobre plate a vjerujem da dupetom nisu mrdnuli za ovo.
nadam se iskreno da nisu kenjale,mada cisto sumLJam 👀 ....
HAHAHAHAHAH Staa jee?!!? Jel to ne smijemo zbog hindusa da ih diramo??? doslo ih je puno, sada i svoju politiku kroje. STOP UBIJANJU SVETIH KRAVA :D
Pokupe se fino krave u odgovarajuća vozila, daju se na čuvanje kod ovih mesara u njihove štale pa kolko god da košta, ako dođu vlasnici, nije problem, evo vraćamo vam vaše krave, hajte fino prvo platite sve troškove u vezi toga i dobićete vaše krave a ako ne, odoše u klaonicu. Eto rješenja osim ako se u sve ne upetlja 50 KM mita.
"Mi smo ocajni jer ne znamo kome pripadaju krave..." Ocajni zbog 5-6 krava haha, naroda i nacije... sra bi bilo da su vas napali vanzemaljci, mammiccuu vam uhljebarsku... zavezite ih tu, pa ce vlasnik sam doci.. opali debelo kaznom i problem rjesen.. Mi smo ocajni, ocajna cijela ebbena nacija.. sve se.ceka da neko drugi uradi sve za nas
Dosle zene na groblje sta je problem
Dragi Klixovci, ovo sto citate i gledate je RJESENJE koje su skontali :D znaci nema kosenja.