Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da super je bila sezona mnogo snijega mnogo radosti mnogo skijanja zezanja raja ribe ovo ono.. a vi u dijaspori jadajte po portalu \'sve se nema...\' i \'jedete kupus grah 7dana\' i \'boli me briga\' ... pa fino sutra na \'arbajt\' pa nam dodjite na ljeto da ostavite koju marku i da se pusete da ste neka klasa \'arbajteri\' :P :)))
Dobro je sto je sezona skijanja jos u toku jer sve sto se potrosi u BiH moze samo poboljsati stanje u BiH (porezi i zaposljavanje). Nazalost snijeg je bio takav da je vjerovatno nanio vise stete drzavi i narodu nego sto ima koristi od turisticke sezone. Sve u svemu vijest je pozitivna, ali ima i drugu stranu. Nazalost generalno stanje turizma u BiH je katastrofa pocevsi od toga kakav nam je gradski prevoz, nema mjenjacnica ni u punoj turistickoj sezoni cak ni u Sarajevu, a mogu zamisliti kako je u manjim gradovima, hoteli i hotelske usluge su nam jako slabe osim nekoliko izuzetaka, turisti nam dolaze i ostaju po nekoliko dana ili samo dodju i budu u BiH preko dana i vracaju se trose pare u zemljama u okruzenju. Ako nastavim nabrajati necu nikad zavrsiti, nadam se da ce svake godine biti manje ovakvih primjera nase nesposobnosti i neorganizovanosti, ovo se odnosi na one koji su izabrani i odgovorni da sve ove nedostatke otklone a koji nazalost pojima nemaju o tom poslu jer su tu vecina
Da li saobraca GRAS-ova linija za bjelasnicu i do kada isto i za Centrotrans!!!
hahahahaha sad ispade mi bolje zivimo od Auslandera :D Hajd da i to cujemo, a sve cestitke za organizaciju ove sezone, jednom sam skuckao para i otisao, prijedlog moj je da budu malo jeftinije karte, vise ce raje biti ;)
koji ste vi portal, a nemate pojam da je Zeljko Komsic dao neopozivu ostavku u SDP zbog sukoba sa Lagumdzijom
ja kad to jedem prdim i putem dok tramvaji tutnje
zato graha i kupusa po sedam dana hehehehehe
skija se, guzi se s kondomima, kupuje se flasirana voda... sta ces, nezaposlena raja, ne znaju sta ce?!
A sve se nema, hej tugoooo
boli me džon